Tapahtuman oletuskuva

Ulkoluokan ihmeet -koulutusten reflektiowebinaari 1.12.2020

1.12.2020 13:00

Webinaari Zoom-alustalla

Ulkoluokan ihmeet -koulutuksen toisessa koulutuspäivässä tarkastellaan monialaisen kokonaisuuden arviointia, MOK:n suunnittelua tiedonhaun kanavia käyttäen ja opitaan erilaisia toiminnallisia reflektoinnin menetelmiä, joita voi hyödyntää osana MOK:a. Tarjolla on Vaikuttava vesi, Liikkuva lähiympäristö, Ihmeellinen ihminen, Monimuotoinen metsä ja Salaperäinen suo -koulutuksiin osallistuneille neljä eri reflektiopäivää. Valitse ajankohdista itsellesi sopivin ja ilmoittaudu vain yhteen päivään.

Muistathan suorittaa kurssilta saamasi välitehtävän ennen reflektiopäivää. Saat tarkemman ohjeen reflektiopäivään osallistumiseen, sekä osallistumislinkin ennen koulutusajankohtaa.

Koulutuksen tavoitteena on antaa tukea ja ideoita luontoimintaan varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen arkeen.

Ulkoluokan ihmeet -koulutuksen toisessa koulutuspäivässä tarkastellaan monialaisen kokonaisuuden arviointia, MOK:n suunnittelua tiedonhaun kanavia käyttäen ja opitaan erilaisia toiminnallisia reflektoinnin menetelmiä, joita voi hyödyntää osana MOK:a.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?
Reflektio on tarkoitettu kaikille Ulkoluokan ihmeet -koulutusten lähipäiviin osallistuneille esiopetuksen ja peruskoulutuksen opettajille.

Kouluttajana Anna Haukka.

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.12.2020 13:00

Päättyy:  

1.12.2020 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari Zoom-alustalla


Lisätiedot

Anna Haukka

anna.haukka@sykli.fi