Urasampo: LinkedIn aktiivisessa työnhaussa

23.9.2020 09:00

Webinaari

LinkedIn on tullut pysyväksi osaksi työnhakua, minkä vuoksi jokaisen on yhä tärkeämpää panostaa sähköiseen käyntikorttiisi verkossa. Pelkkä läsnäolo ei riitä, työnhakijana on LinkedInissäkin hedelmällisintä osallistua aktiivisesti. Tutustumme iltapäivän aikana LinkedInin hyödyntämiseen eri tavoin työnhaussa. Kantavina teemoina ovat asiantuntijuutta korostavan profiilin perusta, profiilin optimointi myös löydettävyyden kannalta, työpaikkojen haku, hakuvahdit sekä rekrytoijien tavat hyödyntää LinkedIniä.

LinkedIniä käsitellään tässä verkkovalmennuksessa aikana myös ammatillisen profiloitumisen ja verkostoitumisen kannalta. Osiossa keskitytään palvelun monipuoliseen, johdonmukaiseen ja tehokkaaseen hyödyntämiseen henkilöbrändäyksessä. Käymme läpi LinkedIn-profiilin rakentamisen ja optimoinnin niin lukijan kuin teknisistäkin näkökulmista. Koulutuksessa tutustumme myös verkostoitumisen periaatteisiin ja parhaisiin käytänteisiin.

Puhuja

Kouluttajana sosiaalisen median ekspertti Tom Laine, HC Services.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Urasammon sivujen kautta.

Tradenomien jäsenenä osallistut webinaariin maksutta.

 

Koulutuksen järjestää Urasampo. Urasampo on Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa toimiva hanke, jonka tavoitteena on edistää korkeakoulutettujen sekä valmistumisvaiheessa olevien korkeakouluopiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia ja työelämäosaamista. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työnhaussa oleville, mutta koulutuksiin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat korkeakoulutetut. Tradenomit on Urasammon jäsenjärjestö.

Ajankohta

Alkaa:   23.9.2020 09:00
Päättyy:   23.9.2020 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Urasampo

info@urasampo.fi

www.urasampo.fi