Tiera City - uusi kokonaisratkaisu kaupunkisuunnittelun modernisointiin

5.5.2022 09:00

Tervetuloa webinaariin torstaina 5.5 klo 9–10 kuulemaan Tieran uudesta palvelusta kuntien rakennetun ympäristön kokonaisratkaisuksi! 

Tiera City on tietomallipohjainen ja prosessiohjattu kuntien rakennetun ympäristön kokonaisratkaisu, joka yhdistää keskeiset kaupunkisuunnittelun toiminnot ja niiden tiedonhallinnan yhden kokonaisuuden alle. Ratkaisu toimitetaan SaaS-mallisesti palveluna.

Naantalin kaupungin käyttöönottoprojekti on jo käynnissä ja kevään aikana on käynnistymässä lisää asiakasprojekteja. Monissa kunnissa onkin osoitettu kiinnostusta Tieran uutta palvelua kohtaan.

Kerromme webinaarissa Tieran kilpailuttaman laajan kokonaisuuden tuomista mahdollisuuksista kaikille kunta-asiakkaillemme.  Lisäksi Järvenpään kaupunki kertoo, miksi he ovat siirtymässä Tieran Cityn käyttäjiksi ja mitä hyötyjä sillä tavoitellaan.

Prosessiohjattu tietomallipohjainen rakennetun ympäristön tiedonhallinta mahdollistaa siirtymisen tietosiiloista ja -saarekkeista yhtenäiseen kaupunkimallipohjaiseen tiedonhallintaan, niin kaksi- kuin kolmiulotteisesti. Tiedonhallintaa täydentää maankäytön suunnittelu & kaavoitus ja kaavavarannot sekä toiminnanohjaus keskeisiin toimialan prosesseihin. Modulaarinen kokonaisratkaisu sisältää lisäksi ajantasakaavojen ylläpidon, kiinteistönmuodostuksen ja tonttijakojen hallinnan, lupien tiedonhallinnan ja yhteyden lupapisteeseen, maaomaisuuden ylläpidon sekä infraomaisuuden hallinnan. Ratkaisua voi täydentää useilla lisäosilla.

Tiera City on modulaarinen, kunta voi valita halutun kokonaisuuden oman tarpeen mukaan.

Osallistumalla webinaariin saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä Tieran City on ja mitä lisäarvoa se tuo kunnille maankäytön suunnittelun?
  • Mitä etuja yhteinen mallipohjainen tiedonhallinta tuo?
  • Mitä toiminnallisia kokonaisuuksia Tiera City sisältää?
  • Miten Tieran omistajakunta voi hankkia palvelun käyttöönsä

 

Tilaisuus on tarkoitettu kuntajohdolle sekä kaupunkisuunnittelun, maankäytön tai rakennetun ympäristön toiminnan kehittämisestä vastaaville kuntien toimialahenkilöille sekä näiden toimialojen digitalisaatiosta kiinnostuneille.

Tule kuuntelemaan mistä on kyse!

 

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:   5.5.2022 09:00
Päättyy:   5.5.2022 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

tapahtumat@tiera.fi