Tapahtuman oletuskuva

Vahvasti ulkona! (1-3-vuotiaat) Metsään meni! - luontotoiminta osaksi pedagogiikkaa, 25.1.2022, webinaari

25.1.2022 09:00

Webinaari


Miksi teemme, niinkuin teemme 1-3-vuotiaiden kanssa? Osallistava webinaarikoulutus luo pedagogista viitekehystä ulkona oppimiselle mm. toimintaprosessin, lasten osallisuuden ja pedagogisen dokumentoinnin näkökulmasta. Nivotaan yhdessä VASUn perusteet osaksi luontotoimintaa. Orientoidutaan luontotoiminnan aloittamiseen ja lähdetään juurruttamaan luontotoimintaa osaksi koko yksikön toimintakulttuuria inspiroivien tehtävien kautta. Koulutuskokonaisuuden laajuus on 2 op ja siihen kuuluu ennakkotehtävä, tämä lähipäivä ja kehittämistehtävä.

Koulutuksen sisältö:

Osallistujien pedagoginen osaaminen ja reflektointitaidot kehittyvät. Opit viemään teoriaa entistä paremmin käytäntöön, soveltaa oppimaasi omassa työssäsi ja työyhteisössäsi.
Koulutusosio sisältää ennakkotehtävän (aiheeseen virittävän artikkelin lukeminen), yhden webinaaripäivän ( sisältää toiminnallisia ja osallistavia harjoituksia) ja kehittämistehtävän työpaikalla toteutettavaksi. Koulutuksesta saa todistuksen, kun osa-alueet on suoritettu. Katso kaikki koulutukset »

Koulutuksen kohderyhmä:

Koulutus sopii kaikille työssäkäyville varhaiskasvatuksen opettajille ja kasvattajille, jotka työskentelevät 1-3-vuotiaiden kanssa ja ovat aloittamassa luontotoimintaa ryhmässään.

Kouluttajat:

Riina Fågel on hankkeen projektipäällikkö ja ympäristökasvattaja, SYKLI. 
Mari Parikka-Nihti on lasten luontotoiminnan asiantuntija, Suomen Latu.

Lisätietoa koulutuksesta:

Riina Fågel
riina.fagel@sykli.fi
050 517 8958

metsaan-meni-logot_1.jpg (16 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

25.1.2022 09:00

Päättyy:  

25.1.2022 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Riina Fågel

050 517 8958

riina.fagel@sykli.fi