Tapahtuman oletuskuva

Vahvasti ulkona! (esiopetus) Metsään meni! - luontotoiminta osaksi pedagogiikkaa, 8.2.2022, webinaari

8.2.2022 09:00

Webinaari

Miksi teemme, niinkuin teemme esiopetuksessa? Osallistava webinaarikoulutus luo pedagogista viitekehystä ulkona oppimiselle mm. toimintaprosessin, lasten osallisuuden ja pedagogisen dokumentoinnin näkökulmasta. Nivotaan yhdessä EOPS:n perusteet osaksi luontotoimintaa. Orientoidutaan luontotoiminnan aloittamiseen ja lähdetään juurruttamaan luontotoimintaa osaksi koko yksikön toimintakulttuuria inspiroivien tehtävien kautta. Koulutuskokonaisuuden laajuus on 2 op ja siihen kuuluu ennakkotehtävä, tämä lähipäivä ja kehittämistehtävä.

Koulutuksen sisältö:

Osallistujien pedagoginen osaaminen ja reflektointitaidot kehittyvät. Opit viemään teoriaa entistä paremmin käytäntöön, soveltaa oppimaasi omassa työssäsi ja työyhteisössäsi. Koulutuksessa otetaan huomioon 2-vuotinen esiopetuskokeilu.
Koulutusosio sisältää ennakkotehtävän (aiheeseen virittävän artikkelin lukeminen), yhden webinaaripäivän ( sisältää toiminnallisia ja osallistavia harjoituksia) ja kehittämistehtävän työpaikalla toteutettavaksi. Koulutuksesta saa todistuksen, kun osa-alueet on suoritettu. Katso kaikki koulutukset »

Koulutuksen kohderyhmä:

Koulutus sopii kaikille työssäkäyville varhaiskasvatuksen opettajille ja kasvattajille, jotka työskentelevät esiopetusryhmässä ja ovat aloittamassa luontotoimintaa.

Kouluttajat:

Riina Fågel on hankkeen projektipäällikkö ja ympäristökasvattaja, SYKLI. 
Mari Parikka-Nihti on lasten luontotoiminnan asiantuntija, Suomen Latu.

Lisätietoa koulutuksesta:

Riina Fågel
riina.fagel@sykli.fi
050 517 8958

metsaan-meni-logot_1.jpg (16 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

8.2.2022 09:00

Päättyy:  

8.2.2022 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Riina Fågel

050 517 8958

riina.fagel@sykli.fi