Hyvinvointialueet ja kunnat sote-muutoksessa - Varmista hyvinvointipalveluiden jatkuvuus alueilla

7.4.2022 12:00

Tervetuloa webinaariin!

 

Olemme muutoksen äärellä, kun kuntien sote- ja hyvinvointipalvelut siirtyvät hyvinvointialueille. Yksi muutoksen suurista haasteista on toiminnan muutos palveluiden järjestämisessä.  Toimintatapojen kirjo tulisi saada toimimaan saumattomasti yhteen hyvinvointialueilla.

Tervetuloa hyvinvointialueiden valmisteluorganisaatioille suunnattuun webinaariin, jossa keskitytään hyvinvointipalveluihin ja palveluiden jatkuvuuden varmistamiseen alueilla!

Webinaari pidetään torstaina 7.4. klo 12-13, ja vierailijapuhujina tilaisuudessa mukana ovat Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän ikäihmisten palveluiden palvelusihteeri Aija-Sisko Hakkarainen sekä toiminnanohjausyksikön palveluesimies Salla Heikkinen kertomassa palveluiden käyttäjäkokemuksesta sekä palveluiden jatkuvuuden varmistamisen tekijöistä muutoksessa.

Kainuun sote on hyödyntänyt Tieran palveluseteli- ja ostopalvelu PSOP-kokonaisuutta vuodesta 2018 alkaen. Palvelu toimii Kainuussa kokonaisuutena yhdessä myös käytössä olevien Tiera Mobiili kotihoito– sekä Sähköinen ovenavaus -palveluiden kanssa.

 

Webinaarissa kuulet:

– Miten palvelut on järjestetty muutoksessa ja niiden jatkuvuus varmistettu Kainuussa

– Miten ja miksi käytössä jo olevat hyvinvointipalvelut kannattaa hyödyntää ja laajentaa hyvinvointialueiden käyttöön

– Miten inhouse-yhtiö Tieran valmiiksi kilpailutetut palvelut tukevat toiminnan muutosta

– Uudesta Tiera Elli -etäpalvelukokonaisuudesta, joka on kehitetty tukemaan kotiin annettavia palveluita

 

Tervetuloa mukaan!

 

 

Webinaari on suunnattu hyvinvointialueiden valmisteluorganisaatioille järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

7.4.2022 12:00

Päättyy:  

7.4.2022 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

tapahtumat@tiera.fi