TieraCafé webinaari 15.10. klo 8.30-9.15: Tiera Turva - Varmista kuntaorganisaatiosi tietoturvallinen viestintä

15.10.2021 08:30

Teams

 

Tervetuloa tutustumaan Tiera Turvan Tietoturvallinen työtila -palveluun pe 15.10. järjestettävään webinaariin!

Tietoturvallisen viestinnän merkitys korostuu entisestään, kun työyhteisöjen viestinnän painopiste on siirtynyt sähköisiin kanaviin ja paikaton työ yleistyy.

Tiera Turva tarjoaa kuntatoimijoiden käyttöön markkinoiden johtavat tietoturvallisen viestinnän ratkaisut. Palvelukokonaisuus sisältää salatun sähköpostin ja sähköisen allekirjoituksen lisäksi salatun työtilan (collabRoom) sekä salatun lomakepalvelun.

Tiera Turvan mahdollistaman tietoturvallisen työtilan avulla mm. suurtenkin tiedostojen jakaminen ja viestintä yli organisaatiorajojen on helppoa ja turvallista. Kuntaorganisaatiot hyödyntävät palvelua mm.

  • projektiryhmien viestikanavana
  • sensitiivisen tiedon käsittelypaikkana
  • kokousmateriaalien jakamisessa

 

Tietoturvallisessa työtilassa käyttäjien hallinnointi on helppoa ja nopeaa myös käyttäjäryhmien muuttuessa. Palvelu on Tiera Turvan lisämoduuli ja on näin ollen helposti käyttöönotettavissa sekä Tiera Turvan nykyisille asiakkaille että kokonaan uusille.

Tule kuulemaan miten kuntaorganisaatiot hyödyntävät Tiera Turvaa ja sen tietoturvallista työtilaa omassa työssään! Tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntaorganisaatioiden tietohallinnosta ja toimistoviestintäratkaisuista vastaaville, modernin työympäristön ja M365 -palveluista vastaaville sekä työyhteisöviestinnän kehittäjille – välitäthän siis kutsua eteenpäin omassa organisaatiossasi tarvittaessa!

Tilaisuuden puheenvuoroista vastaavat Tieran ratkaisupäällikkö Sanna Winter sekä Deltagonin Mikko Levälä ja Teemu Suuronen. Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

15.10.2021 08:30

Päättyy:  

15.10.2021 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

info@tiera.fi