Oppilaitoksen kestävyysstrategian toteutus vaatii kestävyydestä viestimistä eri sidosryhmille. Verkkokoulutuksessa tutustutaan erilaisiin viestintästrategioihin ja tapoihin vahvistaa oppilaitoksen brändiä kestävyysteemoista aktiivisesti viestimällä. Lisäksi pohditaan johdon roolia strategian kirkastajana, sanoittajana ja aktiivisena vastuullisuusviestijänä.
Koulutuksessa tarkastellen oppilaitoksen vastuullisuusviestinnän polkua ja pohditaan viestinnän painopisteitä suhteessa oppilaitoksen strategiaan, eri sidosryhmien tiedontarpeisiin sekä kestävyysaiheisiin teemapäiviin.
Mitä: Vastuullisuusviestinnällä kestävään tulevaisuuteen
Missä: Teams
Milloin: 24.4.2025 klo 13-15:30
Puhujina
Antti Isokangas on viestintäammattilainen, joka on toiminut viestintäkonsulttina, päätoimittajana, tietokirjailijana ja kouluttajana. Hän on myös yksi kirjojen Viherpesuopas – Miten merkitys muuttuu markkinoinniksi (2022) ja Viherpesutalous – Näin markkinoin ja viestin vastuullisesti (syksy 2024) kirjoittajista. Antin puheenvuoro käsittelee viestintää vastuullisuuden supervoimana.
Sanna Heiskanen, vastuullisuusviestinnän asiantuntija, LUT-yliopisto: Miten kestävyys nivoutuu oppilaitoksen brändin rakentamiseen?
Tanja Yli-tokola, luonnonvara-alan projektityöntekijä, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, KPEDU: Ammatillisen koulutuksen vastuullisuusviestintäopas.
Kenelle?
Oppilaitosten johtajat ja johtoryhmän jäsenet, kestävyystyöstä vastaavat koordinaattorit ja oppilaitosten laatu-, ympäristö- ja turvallisuustyöstä vastaavat. Oppilaitoksen viestintäsuunnittelijat, -päälliköt, -asiantuntijat ja -koordinaattorit.
Kartalla – På Kartan -hankkeen johdon webinaari- ja verkkokoulutussarjassa oppilaitosten kestävyystyöhön haetaan inspiraatiota yritysmaailmasta: Miten yritykset uudistavat toimintaansa kestäväksi? Mitä odotuksia tämä luo koulutukselle ja ammatillisista oppilaitoksista valmistuvien osaamiselle? Koulutukset ovat osa Opetushallituksen rahoittamaa Kartalla – På Kartan -hanketta. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.
Tutustu Kartalla-hankeverkostoon täällä.
Kysy koulutuksesta:
Tiina Taipale
tiina.taipale@sykli.fi