Vihreä vaikuttaja -kurssi

21.4.2017 - 21.5.2017
Oriveden opisto

Oletko toiminut jo hetken vihreissä, mutta haluaisit syventää osaamistasi vihreiden politiikasta? Innostuitko kuntavaaleista ja haluat päästä kehittämään itseäsi vihreänä vaikuttajana? Kaipaatko sparrausta poliitikon taidoissa? Jos vastasit kyllä, Vihreä vaikuttaja -kurssi on sinua varten. Valtakunnallinen Vihreä Vaikuttaja -kurssi on tarkoitettu vihreässä toiminnassa jo mukana oleville, jotka haluavat syventää tietojaan ja verkostoitua muiden vihreiden kanssa.

Kurssi on laaja kokonaisuus erilaisista opinnoista ja työmuodoista. Kurssilaiset kehittyvät vihreinä poliitikkoina, vihreän aatepohjan asiantuntijoina ja yhdistystoimijoina. Kouluttajina on niin Vihreän puolueen kärkinimiä, yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntijoita kuin esiintymistaidon ja kirjoittamisen taitajia.

Vuonna 2017 kurssi järjestetään kahtena viikonlopputapaamisena. Ensimmäinen tapaaminen pidetään 21.-23.4. viikonloppuseminaarina Oriveden opistolla. Kurssilaiset majoittuvat seminaaripaikassa. Toinen tapaaminen on 20.-21.5. Helsingissä, Vihreiden puoluetoimistolla. Kurssiin kuuluu myös ennakko- ja etätehtäviä.

Vihreä vaikuttaja -kurssi järjestetään keväällä 2017 seuraavasti:

1. tapaaminen 21.-23.4. (Oriveden opisto)

Tutustumista, kuntapolitiikkaa ja vihreitä ratkaisuja muuttuvan maailman haasteisiin

2. tapaaminen 20.-21.5. (Helsinki)

Minä, vaikuttaja!

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 59 €, ja se sisältää täysihoidon 1. kurssiviikonloppuna ja pienet tarjoilut 2. kurssiviikonloppuna Helsingissä. Lounas on 2. kurssikerralla omakustanteinen. Matkakulut korvataan siltä osalta kun ne ylittävät 25€ per kurssitapaaminen. Vähävaraisille (opiskelijat, työttömät jne.) matkakulujen omavastuu on alennettu 10€. Kysy omasta vihreästä yhdistyksestäsi tukea kurssimaksuun!

Osallistumismaksu laskutetaan vain siinä tapauksessa mikäli tulet valituksi kurssille. Rohkaisemme myös kysymään omalta yhdistykseltä tukea kurssimaksuun!

Hakeminen

Kurssille voivat hakea voivat vain Vihreän liiton jäsenet. Haku kurssille tapahtuu nettilomakkeella tämän sivun alalaidasta "Ilmoittaudu"-linkin kautta.

Yhdistykset voivat ehdottaa osallistujia (max 2 hlö per yhdistys) kurssille sunnuntaihin 12.3. asti. Yksittäiset vihreiden jäsenet voivat hakea kurssille sunnuntaihin 19.3. asti, jos tilaa vielä on. Etusijalla ovat Vihreiden yhdistysten ehdottamat henkilöt sekä omassa yhdistyksessään tai vihreässä luottamustoimessa aktiiveina aloittaneet. Kurssille otetaan enintään 30 osallistujaa. Haun tavoitteena on löytää kurssille porukka, joka hyötyy kurssista mahdollisimman paljon.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan osallistujavalinnoista viimeistään keskiviikkona 22.3. Yhdistysten esittämille osallistujille kurssipaikka voidaan varmistaa jo aiemmin.

 

Ilmoittautuminen on sulkeutunut. 

 

Lisätietoa:

www.visili.fi/vihreavaikuttaja

Vision suunnittelija Johanna Riitakorpi, johanna.riitakorpi@visili.fi, p. 044-727324

Kurssikoordinaattori Annika Ojala, annika.ojala@vihreat.fi, p. 046-611 0964

Tapahtuma on loppuunmyyty.

Ajankohta

Alkaa:
21.4.2017 19:00
Päättyy:
21.5.2017 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oriveden opisto
Koulutie 5
35300 Orivesi

Järjestäjä

Opintokeskus Visio
0447273240
visio@visili.fi
www.visili.fi