Vihreä vaikuttaja -kurssi

13.4.2018 - 6.5.2018 1
Oriveden opisto

Oletko toiminut jo hetken Vihreissä, mutta haluaisit syventää osaamistasi vihreästä politiikasta? Innostuitko kuntavaaleista ja haluat päästä kehittämään itseäsi vihreänä vaikuttajana? Kaipaatko sparrausta poliitikon taidoissa? Jos vastasit kyllä, Vihreä vaikuttaja -kurssi on sinua varten. Valtakunnallinen Vihreä Vaikuttaja -kurssi on tarkoitettu vihreässä toiminnassa jo mukana oleville, jotka haluavat syventää tietojaan ja verkostoitua muiden vihreiden kanssa.

Kurssi on laaja kokonaisuus erilaisia työpajoja, politiikan sisältöjä ja koulutuksia. Kurssilaiset kehittyvät vihreinä poliitikkoina, vihreän aatepohjan asiantuntijoina ja yhdistystoimijoina. Kouluttajina on niin Vihreän puolueen kärkinimiä, yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntijoita kuin esiintymistaidon ja kirjoittamisen ammattilaisia.

Vuonna 2018 kurssi järjestetään kahtena viikonlopputapaamisena. Ensimmäinen tapaaminen on 13.-15.4. Oriveden opistolla, jonne kurssilaiset majoittuvat viikonlopuksi. Toinen tapaaminen on 5.-6.5. Helsingissä, Vihreiden puoluetoimistolla. Kurssiin kuuluu ennakko- ja etätehtäviä.

Vihreä vaikuttaja -kurssi järjestetään keväällä 2018 seuraavasti:

1. tapaaminen 13.-15.4. (Oriveden opisto)

Tutustumista, politiikkaa ja vihreitä ratkaisuja muuttuvan maailman haasteisiin

2. tapaaminen 5.-6.5. (Helsinki)

Kuinka vaikuttaa Vihreissä, poliitikkojen argumenttiklinikka ja vihreän politiikan ajankohtaiset sisällöt

Osallistumismaksu

59 € osallistumismaksu sisältää 1. kurssiviikonloppuna täysihoidon ja yöpymisen 2 hengen huoneessa sekä 2. kurssiviikonloppuna pienet tarjoilut. Oriveden viikonloppuna on myös mahdollista varata 1 hengen huone korotetulla 91 € kurssimaksulla.

Osallistumismaksusta lähetetään sinulle lasku, jos tulet valituksi kurssille.

Matkakulut korvataan siltä osalta kun ne ylittävät 25€ per kurssitapaaminen. Vähävaraisille (opiskelijat, työttömät jne.) matkakulujen omavastuu on alennettu 10€. Rohkaisemme myös kysymään omalta yhdistykseltä tukea kurssimaksuun.

Hakeminen

Kurssille voivat hakea kaikki Vihreän liiton jäsenet, mutta kurssille valitaan ensisijaisesti vihreiltä yhdistyksiltä suosituksen saaneita henkilöitä ja vihreissä luottamustoimissa sekä yhdistyksissä toimivia aktiiveja. Suositusta voit hakea olemalla yhteydessä omaan vihreään yhdistykseesi. Yhdistykset voivat antaa suosituksensa enintään 2 henkilölle. Täyttäessäsi hakulomaketta muista kertoa miksi juuri sinä olisit hyvä osallistuja tälle kurssi ja miten hyötyisit kurssista.

Haku on auki 25.3 klo 23.59 asti ja kaikille hakijoille ilmoitetaan osallistujavalinnoista viimeistään 9.4 mennessä.

Kurssille otetaan enintään 30 osallistujaa. Haun tavoitteena on löytää kurssille ryhmä, joka hyötyy kurssista mahdollisimman paljon. Kurssin osallistujavalinnoissa pyritään maantieteellisesti tasavertaiseen edustukseen.

Haku kurssille tapahtuu nettilomakkeella tämän sivun alalaidasta "Ilmoittaudu"-linkin kautta. Kurssia ei makseta tässä yhteydessä, vaan kurssille hyväksytyille lähetetään erikseen lasku.

 

Lisätietoa: aleksi.nenonen@visili.fi 044-727 3242

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
13.4.2018 16:00
Päättyy:
6.5.2018 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oriveden opisto
Koulutie 5
35300 Orivesi

Järjestäjä