Vinkkivartti: Viisaat työtavat, päivän suunnittelu

15.4.2021 09:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Vinkkivartti kestää nimensä mukaisesti vartin. Opit jokaisen vartin aikana jotain konkreettista: metodin, toimintatavan, tekniikan, työkalun tai muun elämääsi parantavan asian. Vinkkivartti toteutetaan viikoittain Howspace alustalla Youtube-livenä - osallistuminen on siis todella helppoa!

Tällä kertaa luvassa

Viisaat työtavat – Päivän suunnittelulla tuloksia, kontrollia ja tyytyväisyyttä.

Valmentajamme Taneli Rantala on itsensä johtamisen sekä työtapojen asiantuntija sekä valmentaja ja Liftedin toimitusjohtaja. Tanelilla on kokemusta noin 150 organisaation valmentamisesta entistä parempiin tuloksiin.

Tulevien vinkkivarttien aikana opit muun muassa tauotuksesta ja palaverikäytännöistä. Löydät kaikki Vinkkivartit tapahtumakalenteristamme.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet ja Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

15.4.2021 09:00

Päättyy:  

31.12.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi