Yhdistykselle näyttävät ja näkyvät kotisivut – WIX-työpaja, Helsinki

8.3.2018 0 - 8.3.2018 1
Vision koulutustila

Huom! Koulutus peruttu liian pienen osallistujamäärän takia.

Kuvaus

Tarvitsetteko järjestölle, kampanjalle tai hankkeelle kotisivut? Tervetuloa Wix-työpajaan! Työpajassa opetellaan tekemään ja päivittämään nettisivuja Wixin avulla. Kotisivujen tekemisessä tärkeää on visuaalisuuden lisäksi myös hakukoneoptimointi, koska ilman sitä kukaan ei löydä uusia sivujasi. Kurssilla perehdymme siksi myös hakukoneiden toimintaperiaatteisiin ja hakukoneoptimoinnin saloihin sekä lisäämme nettisivujen hakukonenäkyvyyttä.

Wix (www.wix.com)on helppokäyttöinen kotisivukone, jolla on yli 100 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Wixiä on mahdollista käyttää täysin ilmaiseksi, mutta silloin Wixin pieni mainos jää omille nettisivuillesi sekä verkkotunnukseen. Edullisella vuosimaksulla (noin 100-150€) saa näyttävät nettisivut ilman mainosta ja oman verkkotunnuksen yhdistettyä.

Sisältö

WIX-työpajassa..

  • opit Wixin käytön perusteet, kuten editorin ja erilaisten työkalujen käytön.
  • opit asentamaan sivupohjan ja luomaan sinne sisältöä.
  • opit päivittämään sivujasi
  • tutustut Wixin App Marketiin, jossa voit lisätä sivuillesi lisätoimintoja kuten blogin, uutiskirjeen tai yhdistämään nettisivusi sosiaaliseen mediaan.
  • perehdyt verkkotunnuksiin ja niiden yhdistämiseen.
  • perehdyt hakukoneoptimoinnin saloihin.

Tarvitset kurssille mukaan oman kannettavan tietokoneen. Voit ladata tietokoneellesi jo valmiiksi valokuvia, joita haluat nettisivuillasi käyttää. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, koska voit käyttää myös Wixin ilmaisia kuvia.

Kouluttaja

Anniina Sandberg, Indira Helsinki.

Aika

Torstaina 8.3.2018 klo 9–13.

Paikka

Vision koulutustila, Fredrikinkatu 33 B, 00120 Helsinki.

Hinta

60€ / osallistuja

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaikaa jatkettu perjantaihin 2.3. klo 15 asti. Ilmoittautumiset Visioon oheisella verkkolomakkeella. Koulutus järjestetään, jos ryhmäkoko täyttyy.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
8.3.2018 09:00
Päättyy:
8.3.2018 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Vision koulutustila
Fredrikinkatu 33 B
00120 Helsinki

Järjestäjä