Voimalan talkshow-ilta 17.9.2020 | Rohkeuden äärellä | Vieraina Aino Huilaja, Alexander Saloranta & Tony Manninen

17.9.2020 18:00

Voimala1889

Tämä on ilta rohkeudelle, unelmille ja oman polun kulkijoille... 

Tule mukaan kuulemaan inspiroivia tarinoita ja lataamaan itseesi uutta voimaa tulevaan syksyyn!

HUOM! Nyt myös live stream -lähetyksenä eli voit osallistua mukaan ja katsoa talkshow:n mistä päin maailmaa tahansa! Hanki liput tämän sivun alalaidasta!

MITÄ? – Live talkshow, inspiroivia vieraita, rehellisiä tarinoita, live-musiikkia, ruokaa ja tunnelmaa!
MILLOIN? – Torstaina 17.9.2020 klo 18 alkaen
KENELLE? – Sinulle, joka kaipaat ajatuksiisi ravistelua sekä uutta voimaa, rohkeutta ja inspiraatiota alkavaan syksyyn!
LIPUT – HUOM! Voit valita 3:sta eri lipputyypistä! 25-50€, tule paikan päälle tai seuraa ohjelmaa kotisohvaltasi, ks. lisätiedot ja varmista paikkasi nyt tämän sivun alalaidasta! 

Avainsanat: tarinat, ihmisyys, rohkeus, inspiraatio, voimavarat, luovuus, unelmat, yrittäjyys, yhdessä

Kaikkien aikojen ensimmäinen Voimalan talkshow-ilta pureutuu rohkeuteen, voimaan kohdata erilaisia pelkoja ja epävarmuuksia, uskallukseen unelmoida ja ELÄÄ, kulkien rohkeasti omia polkuja.

Saamme vieraaksemme 3 inspiroivaa oman polkunsa kulkijaa – Aino Huilajan, Alexander Salorannan ja Tony Mannisen – ja pääsemme kuulemaan ja elämään yhdessä heidän tarinaansa. Talkshow-juontaja Martta Tervosen johdolla tutustumme tarinoihin ihmisten takana ja ihmisiin tarinoiden takana:

Kuinka sinusta tuli sinä? Millaisia pelkoja ja epävarmuuksia olet kohdannut matkan varrella? Mistä olet löytänyt rohkeutta ja voimaa kulkea omaa polkuasi ja toteuttaa unelmiasi?

Tämä ilta ravistelee mieltä positiivisella voimalla, koskettaa sielua ja tuo maagisella tavalla toivoa ja uskoa tulevaan. Olet tervetullut mukaan yksin tai ystävän kanssa: illan lämminhenkisessä tunnelmassa olemme kaikki yhdessä tarinoiden äärellä.

 

ILLAN TALKSHOW-VIERAAT:

Alexander Saloranta

Pesäpallon viisinkertainen naisten Suomen mestari oli muutama vuosi sitten kovan paikan edessä: sukupuolenkorjaus ja ammattiurheilu eivät sopineet yhteen. Lopulta hän seurasi sydäntään. Nyt Paula Saloranta tunnetaan nimellä Leo Alexander. Viime vuonna julkaistussa kirjassa ”Rohkeudesta olla minä” hän kertoo rehellisen tarinansa siitä, miten Paulasta tuli Alexander.

Tutustu Alexanderiin, linkki Ylen juttuun: https://yle.fi/urheilu/3-10818472

Aino Huilaja

Edellisessä elämässä MTV:n uutisankkurilla oli unelmien työpaikka ja omistusasunto – sitten Aino Huilaja päätti irtisanoutua, muuttaa pakettiautoon puolisonsa ja koiransa kanssa ja lähteä kiertämään maailmaa! Nyt lähes vuoden seikkailun jälkeen heidän pyörillä liikkuva kotinsa ”Ranssi" sijaitsee Pohjois-Norjassa. Entiseen elämään hänen ei ole tarkoitus enää palata: ei kotiin, virkaan eikä todennäköisesti edes Helsinkiin. " Oikeasti meillä ei ole hajuakaan, mihin irtiottomme päättyy. Olen ensimmäistä kertaa elämässäni tilanteessa, ettei minulla ole minkäänlaista suunnitelmaa.” Aino tekee puolisonsa kanssa suosittua Van Elämää -podcastia ja kirjoittaa seikkailustaan kirjaa.

Tutustu Ainoon, linkki HS.fi -juttuun: https://www.hs.fi/ura/art-2000006325224.html

Tony Manninen

Tony Manninen (Pelitohtori, FT) on pelistudio LudoCraftin toimitusjohtaja ja elämän virrassa rimpuileva sisäinen yrittäjä. Tony on syvällisesti pohdiskeleva tunteellinen insinööri, joka ei kaihda olemassa olevien rakenteiden ravistelua. Luovuuden, intohimon ja leikin lisäksi Tonyä kiehtoo pelimäisten ajatusten hyödyntäminen itsensä kehittämisessä ja maailman parantamisessa.

Tutustu Tonyyn, linkki Kaupunnimedian juttuun: http://kaupunnimedia.fi/tullista-tullu-tony-manninen/

Talkshow-juontajana toimii Martta Tervonen, joka tunnetaan mm. Depressio &co. -vaatebrändin luojana, Kirjoittajaklubin perustajana sekä jättimäisen Seppo-koiran äitinä. Martta kirjoittaa blogia, twiittaa ahkerasti ja pitää YouTubessa "Martan talkshow" -nimistä ohjelmaa.

 

LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

Hinta 50€, sis. koko illan ohjelman sekä pientä iltapalaa.

Huom! Nyt myös live stream -liput sekä live stream + piknik-eväs liput myynnissä! Katso lisätiedot alta.

Illan aikana esiintyy duo Vihreä Ruusu.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

17.9.2020 18:00

Päättyy:  

17.9.2020 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Voimala1889

Kasarmintie 1
90100 OULU

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet