Alakohtaiset vuosikokoukset ja stand up

15.3.2023 17:00

Tina-klubi, Botta

Tervetuloa Tradenomien alakohtaisten yhdistysten vuosikokouksiin ja stand upiin! 

Illan aloitamme kertomalla alakohtaisten yhdistysten toiminnasta ja pitämällä yhtäaikaisesti Kaupan alan tradenomien, Finanssialan tradenomien, Taloushallintoalan tradenomien ja IT-tradenomien vuosikokoukset.

Vuosikokousten ohessa on tarjolla maukasta syötävää ja juotavaa. 

Illan päättää stand up-koomikko Jussi Simola.

Tule osallistumaan vuosikokoukseen ja viettämään hauskaa iltaa sekä vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden jäsenten kanssa. 

Ilmoittauduthan 13.3. mennessä. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Huom. paikkoja rajoitetusti!

***************************************************************************************************************************************

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kyseisten alojen yhdistysten jäsenet. Mikäli et vielä ole liittynyt Kaupan alan, Finanssialan, Taloushallintoalan tai IT-tradenomien jäseneksi, niin liittymisen voit tehdä helposti asiointipalvelussaTradenomi appissä tai ilmoittamalla siitä Tradenomien toimistolle, jasenasiat@tradenomi.fi, kerro sähköpostiviestissä nimesi sekä jäsennumerosi. Yhdistykset eivät kerää erillistä jäsenmaksua. 

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan alakohtaisten yhdistysten hallitukseen, mutta et pääse paikalle, lähetä lyhyt esittely itsestäsi julia.lauren@tradenomi.fi. Muista myös mainita, minkä alakohtaisen yhdistyksen hallituksesta on kyse.

Jos live-tapahtuma tulee täyteen, avaamme mahdollisuuden osallistua vuosikokousosuuteen etäyhteydellä. Tapahtuman ollessa täynnä linkin saa pyytämällä julia.lauren@tradenomi.fi viimeistään kokousta edeltävänä päivänä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   15.3.2023 17:00
Päättyy:   15.3.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tina-klubi, Botta

Museokatu 10
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tradenomit

julia.lauren@tradenomi.fi