Työsuojelurahasto

Kutsu Tunteiden merkitys työelämän muutoksissa -webinaariin 26.1.2024

26.1.2024 10:00

Teams

Millainen merkitys tunteilla on työelämän muutoksissa? Millainen merkitys tunteilla on etäohjauksissa ja -palavereissa? Mikä merkitys tunnetaidoilla on työyhteisön psykologisen turvallisuuden kehittämisessä? Tule kuulemaan mm. näistä aiheista Työsuojelurahaston järjestämään webinaariin, joka järjestetään Teamsissä perjantaina 26.1.2024 klo 10-11.

Webinaarissa Jyväskylän yliopiston apulaisprofessori Virpi-Liisa Kykyri kertoo Työryhmien etäpalaverien kuormittavuuden vähentäminen ja hyödyllisyyden lisääminen fysiologisten mittareiden avulla -tutkimushankkeen keskeisistä tuloksista ennen kaikkea tunteisiin liittyvistä näkökulmista.

Diakonia-ammattikorkeakoulun Psykologisen turvallisuuden voima työyhteisön uudistumisessa -kehittämishankkeesta kertovat hankkeen vastuuhenkilö, hr-asiantuntija Eeva Hytönen ja hankkeessa ulkopuolisena asiantuntijana toiminut CoHumansin tutkimusjohtaja Jenni Spännäri. Hytönen ja Spännäri kertovat, mikä merkitys yksilöiden mutta myös työyhteisön tunnetaidoilla on psykologisen turvallisuuden kehittämisessä.

Webinaarin juontaa Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen.

Webinaari nauhoitetaan ja editoitu tallenne julkaistaan myöhemmin Työsuojelurahaston Youtube-kanavalla ja nettisivuilla.

Ilmoittaudu alla olevasta painikkeesta maksuttomaan webinaariin keskiviikkoon 24.1. klo 16 mennessä.  Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarilinkki torstaina 25.1.

Lisätietoa hankkeista

Työryhmien etäpalaverien kuormittavuuden vähentäminen ja hyödyllisyyden lisääminen fysiologisten mittareiden avulla

Psykologisen turvallisuuden voima työyhteisön uudistumisessa

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: viestintäasiantuntija Päivi-Maria Isokääntä, puh. 09 6803 3318, viestinta@tsr.fi

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

26.1.2024 10:00

Päättyy:  

26.1.2024 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Työsuojelurahasto

09 6803 3318

viestinta@tsr.fi