wholesome_rest -dekotyöpaja vol 1

12.8.2021 17:00

Helsingin kaupunginmuseo

Tervetuloa wholesome_rest dekotyöpaja vol 1:een!

 

Työpajassa suunnitellaan ja toteutetaan lavaste- ja somiste-elementtejä eli dekoja osaksi 13.8. museon tiloissa järjestettävää wholesome_rest -elektronisen musiikin tapahtumaa. Dekoilla tilaan luodaan tunnelmaa ja elämyksellisyyttä. Dekojen suunnittelun ja ilmaisun lähtökohtana on tapahtuman teema ja musiikkisisältö. Työpajassa työskennellään sekä ryhmässä että itsenäisesti.

Työpaja on kaikille avoin eikä osallistumiseen tarvita aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työskentelystä. Museo tarjoaa kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet. Työpajan ohjaa taiteilija Tuuli Rouhiainen (TaM).

 

Työpaja on osa Tiloissa - Omaehtoisia musiikin paikkoja Helsingissä -näyttelyn ohjelmaa.


Työpaja on ilmainen, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittautumisen jälkeen saat lipun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Työpajassa noudatetaan voimassa olevia koronarajoituksia. Suosittelemme maskin käyttöä museon tiloissa kaikille yli 12-vuotiaille.

 

Haluamme tehdä museokäynnistä sinulle mahdollisimman onnistuneen ja turvallisen. Olemme koostaneet sinulle tietoa toiminnastamme ja yhteisistä ohjeista, joita noudatamme itse ja toivomme myös kaikkien vierailijoidemme noudattavan. Tervetuloa turvallisesti museoon! Tutustu ohjeisiin: Turvallisesti kaupunginmuseoon

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä

wholesome_rest -dekotyöpaja vol 1 to 12.8. klo 17-19: 4 kpl jäljellä (/10)

Tapahtumaan on jäljellä 14 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

12.8.2021 17:00

Päättyy:  

12.8.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginmuseo

Aleksanterinkatu 16
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet