wholesome_rest -dekotyöpaja vol 2

13.8.2021 14:00

Helsingin kaupunginmuseo

Tervetuloa wholesome_rest -dekotyöpaja vol 2:een!

 

Työpajassa toteutetaan valmiista lavaste- ja somiste-elementteistä eli dekoista kokonaisuus osaksi samana iltana museolla järjestettävän wholesome_rest -elektronisen musiikin tapahtuman tilaan. Dekoilla tilaan luodaan tunnelmaa ja elämyksellisyyttä. Työpajan alussa tehdään suunnitelma dekokokonaisuuden toteuttamisesta tilaan ja työpajan loppu koostuu kokonaisuuden rakentamisesta tilaan. Työpajassa työskennellään pääasiassa ryhmässä.

Työpaja on kaikille avoin eikä osallistumiseen tarvita aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työskentelystä. Museo tarjoaa kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet. Työpajan ohjaa taiteilija Tuuli Rouhiainen (TaM).

 

Työpaja on osa Tiloissa - Omaehtoisia musiikin paikkoja Helsingissä -näyttelyn ohjelmaa.

 

Työpaja on ilmainen, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittautumisen jälkeen saat lipun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Työpajassa noudatetaan voimassa olevia koronarajoituksia. Suosittelemme maskin käyttöä museon tiloissa kaikille yli 12-vuotiaille.

 

Haluamme tehdä museokäynnistä sinulle mahdollisimman onnistuneen ja turvallisen. Olemme koostaneet sinulle tietoa toiminnastamme ja yhteisistä ohjeista, joita noudatamme itse ja toivomme myös kaikkien vierailijoidemme noudattavan. Tervetuloa turvallisesti museoon! Tutustu ohjeisiin: Turvallisesti kaupunginmuseoon

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 20 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

13.8.2021 14:00

Päättyy:  

13.8.2021 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginmuseo

Aleksanterinkatu 16
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet