wholesome_rest -elektronisen musiikin tapahtuma

13.8.2021 19:00

Helsingin kaupunginmuseo

Tervetuloa wholesome_rest -elektronisen musiikin tapahtumaan!

wholesome_rest (terveellinen lepo / hälsosam vila) -tapahtumassa Helsingin kaupunginmuseon ala-aula muuntuu hetkeksi elämykselliseksi tilaksi, johon kokoonnutaan makoillen kuuntelemaan uusia ja kokeilevia helsinkiläisiä elektronisen musiikin artisteja.

Koko illan mittaisessa tapahtumassa kuusi nuorta elektronisen musiikin tuottajaa esittävät musiikkiaan lyhyiden keikkojen muodossa. Tapahtumassa esiintyvät Helena Pulkkinen, Helle Aalto, Lintu Lunar, Pahat Kengät, Ogni ja Romance Relic.

 

Yleisö kuuntelee esityksiä patjoilla ja keikkatila on suunniteltu tarjoamaan puitteet musiikkikokemukseen syventymiseen erityisellä tavalla. Tilan tuntua rakentavat dekot toteutetaan kaikille avoimissa työpajoissa. 

Tapahtumassa on tarjolla mehua ja pientä suolaista, mutta halutessasi varaudu omilla eväillä. Alkoholijuomien tuominen tilaan on kielletty. Oman tyynyn ja/tai peiton voi halutessaan tuoda mukaan. Tilassa ollaan ilman kenkiä.

 

OHJELMA & AIKATAULU

19.00 ovet auki

19.30-20.00 Pahat kengät

15min tauko

20.15-20.45 Helena Pulkkinen

15min tauko

21.00-21.30 Helle Aalto

15 min tauko

21.45-22.15 Lintu Lunar

15min tauko

22.30-23.00 Ogni

15min tauko

23.15-23.45 Romance Relic

00.15 ovet kiinni

 


Tapahtuman konsepti, tilasuunnittelu ja deko-työpajat: Tuuli Rouhiainen (taiteilija, kuraattori)
Tapahtuman juonto, musiikkisisältö ja artistibuukkaukset: Tuuli Pohjola (MYÖS-kollektiivi)

 

Tapahtuma on osa Tiloissa - Omaehtoisia musiikin paikkoja Helsingissä -näyttelyn ohjelmaa.


Tapahtuma on ilmainen, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittautumisen jälkeen saat lipun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Osallistujamäärä on rajattu. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan estymisestä pikaisesti, jotta seuraavat jonossa olevat pääsevät osallistumaan.Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia koronarajoituksia. Suosittelemme maskin käyttöä museon tiloissa kaikille yli 12-vuotiaille.

 

Noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita. Olet tervetullut viihtymään ja kommunikoimaan niin kuin koet mukavaksi. Kohtele muita kunnioittavasti. Älä koske muihin ilman lupaa tai oleta mitään kenenkään ulkoisten ominaisuuksien perusteella. Kysy, jos et ole varma miten sinun tulisi toimia. Minkäänlaista häirintää tai syrjintää ei suvaita. Jos kuvaat videota tai kuvia, tarkastathan niissä tunnistettavasti näkyviltä henkilöiltä luvan materiaalin käyttöön ennen kuin julkaiset materiaalia. Esitystä saa kuvata.

 

Haluamme tehdä museokäynnistä sinulle mahdollisimman onnistuneen ja turvallisen. Olemme koostaneet sinulle tietoa toiminnastamme ja yhteisistä ohjeista, joita noudatamme itse ja toivomme myös kaikkien vierailijoidemme noudattavan. Tervetuloa turvallisesti museoon! Tutustu ohjeisiin: Turvallisesti kaupunginmuseoon

Esteettömyys

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 35 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

13.8.2021 19:00

Päättyy:  

14.8.2021 00:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginmuseo

Aleksanterinkatu 16
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet