Tervetuloa mukaan järjestämään kesän suurinta lasten ja nuorten yleisurheilukilpailua! 

 

Youth Atlethics Gamesit, eli tuttavallisemmin YAG tai "jaggit", on kesän suurin lasten ja nuorten yleisurheilukilpailu. YAG:t kisataan kimpisessä 23.7.-25.7.2021 ja kentällä tullaan näkemään n. 1700 kilpailijaa 9-17 vuotiaiden sarjoissa. 

Näin mittavan kisan pyörittämiseen tarvitaan hurja määrä talkoolaisia ja vapaaehtoisia. Kiitos, että olet lähdössä tukemaan hyvää asiaa!

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään ja olemme kaikkiin talkoolaisiin yhteydessä lähempänä tapahtuman alkua. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää ensisijaisen toiveen tehtävistä joita haluaisit tapahtumassa tehdä. Suurin tarve tulee olemaan kenttätoimitsijoille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, perehdytämme kaikki tuleviin tehtäviin!

Talkoolaisille tarjotaan paikan päällä ruoka, sekä YAG talkoopaita. 

Tapahtuman nettisivuihin voit käydä tutustumassa TÄÄLTÄ

Koulutamme kevään 2021 aikana myös kenttätuomareita. Jos olet kiinnostunut kenttätoimitsijan tehtävistä niin lämpimästi tervetuloa koulutukseen! Koulutukseen voit tutustua ja ilmoittautua TÄÄLLÄ

Huom! Jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua talkootekijäksi myös muihin kilpailuihin ja tehtäviin. Jos olet esimerkiksi kiinnostunut Iitiän tanssilavatoiminnasta niin kerro tästä lisätietoja-kentässä.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
19.7.2021
Päättyy:
26.7.2021

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kimpinen
Urheilukatu
53100 Lappeenranta

Järjestäjä

Lappeenrannan Urheilu-Miehet
046 9222808
salli.heinikainen@lum.fi
Raatimiehenkatu 12, 52100 Lappeenranta
Eventilla

Powered by Eventilla.