Yhteistoiminta yritystoiminnan muutoksissa ja työvoimaa vähennettäessä

Yhteistoiminta yritystoiminnan muutoksissa ja työvoimaa vähennettäessä

Tiedätkö minkälaiset henkilöstön asemaan vaikuttavat yritystoiminnan muutokset edellyttävät yhteistoimintaneuvotteluiden käymistä? Mitä työnantajalle tarkoittaa yhteistoimintaneuvotteluiden käyminen ja missä aikataulussa neuvottelut aloitetaan ja tulee käydä? Kenen kanssa neuvotellaan ja miten neuvotteluja viedään konkreettisesti eteenpäin? Mitä työnantajan pitäisi tiedottaa ja minkä sisältöisiä asiakirjoja laaditaan neuvottelujen kestäessä? Koska lain edellyttämä neuvotteluvelvoite on täytetty? Mitä asiakirjoja lopuksi tehdään ja miten neuvotteluiden päättymisestä tiedotetaan?

Koulutuksen tavoitteena on antaa käytännönläheinen kokonaiskuva mitä kaikkea työnantajan tulee tietää yhteistoimintalain velvoitteista suunnitellessaan toimintaansa henkilöstöön vaikuttavia muutoksia tai joutuessaan harkitsemaan työvoiman käytön vähentämistä.

Koulutuksessa saat konkreettista opastusta yhteistoimintaneuvotteluiden nuotituksesta yhteistoimintalain 6. ja 8. lukujen tilanteissa, juridiikkaa ja oikeuskäytäntöä unohtamatta. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on hallussaan tiedot 6. ja 8. lukujen mukaisten velvollisuuksien asianmukaisesta noudattamisesta ja näin on vältettävissä menettelysääntöjen rikkomisesta mahdollisesti aiheutuvia seuraamuksia.

Koulutus järjestetään Tapahtumatalo Bankissa osoitteessa Unioninkatu 20, Helsinki. Kouluttajina toimii PALTAn asiantuntija, varatuomari Katri Tonteri sekä Paltalex Oy:n toimitusjohtaja, varatuomari Ari Janeskari.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 3.6. mennessä.

Koulutus on suunnattu esimiehille, HR:n edustajille ja juridiikan asiantuntijoille

Hinta

PALTA ry:n jäsenille 350 € + alv 24 %
Muille kuin jäsenille 500 € + alv 24 %

Peruutusehdot:Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.

Valitse haluamasi lippu

Lippu Määrä
Hinta PALTAn jäsenelle 350 € + alv 24 %
Hinta ei PALTAn jäsenelle 500 € + alv 24 %

Ajankohta

Alkaa:
11.6.2019 09:00
Päättyy:
11.6.2019 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tapahtumatalo Bank
Unioninkatu 20
00130 HELSINKI

Eventilla

Powered by Eventilla