Tapahtuman oletuskuva

Ympäristöalan yrittäjänä toimiminen, syyskuu 2024

18.9.2024 12:30

Verkkokoulutus, Teams

Haluatko kehittää ympäristövastuullista liiketoimintaa ja olla edelläkävijä kestävässä yrittäjyydessä? Tämä kattava koulutus tarjoaa sinulle perusteellisen perehdytyksen ympäristöalan yrittäjyyden ytimeen. Koulutuksessa tutustutaan ympäristöalan liiketoimintaympäristöihin ja yrittäjävalmiuksiin. Lisäksi syvennytään tuotteistamisen, palvelumuotoilun ja vastuullisen liiketoiminnan saloihin.

Verkkopohjainen opintokokonaisuus tarjoaa joustavat opiskelumahdollisuudet ja käytännön taitoja vahvistavan oppimispolun, jonka voit suorittaa itsenäisesti. Opetuspäivissä ja tehtäväklinikoissa saat vuorovaikutteista tukea opintoihin. Kurssin päätteeksi laadit tai päivität ympäristöalan yrityksen liiketoimintasuunnitelman, joka osoittaa ammattitaitosi alalla. 

Osaamislupauksemme:  

  •      Opiskelija osaa suunnitella yrityksen toimintaa kestävyyden näkökulmasta
  •      Opiskelija osaa toimia vastuullisesti yrittäjänä
  • Opiskelija osaa viestiä yrityksen toiminnasta vastuullisesti


Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään seuraavia teemoja:

•    Yrittäjävalmiudet
•    Ympäristöalan liiketoimintaympäristö
•    Verkostot ja sidosryhmät
•    Asiakkaat
•    Tuotteistus ja palvelumuotoilu
•    Vastuullinen liiketoiminta 
•    Yritysmuoto, hallinto ja talous
•    Markkinointi 

Koulutuksen suorittaminen

Ympäristöalan yrittäjänä toimiminen -koulutuksen opinnot muodostuvat tietopuolisista opinnoista ja työpaikalla toteutettavasta kehittämishankkeesta. Opinnot suoritetaan verkko-opintoina, joihin saa tukea ja syventävää lisätietoa vapaaehtoisista Teamsin kautta pidettävistä verkkokoulutuksista ja tehtäväklinikoista. Koulutus sisältääneljä vuorovaikutteista verkko-opetuspäivää, verkkokurssin sekä kurssin suorittamiseen ohjaavan tehtäväklinikan.

Osaamista hankitaan erilaisissa oppimisympäristöissä ja osaaminen osoitetaan näytössä. Koulutuksen jälkeen osaat arvioida itseäsi ympäristöalan yrittäjänä sekä laatia liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman. Osoitat ammattitaitosi näytössä laatimallasi tai päivitetyllä ympäristöalan yrityksen liiketoimintasuunnitelmalla, joka perustuu monipuolisesti tarkastelemaasi liikeideaan.

Verkkokurssin tehtävät on suunniteltu niin, että niihin vastaamalla koostat samalla näyttötyösi eli liiketoimintasuunnitelman (tai päivität olemassa olevaa suunnitelmaa).  


Koulutuksen aikataulu

Verkkokurssin voi opiskella itsenäisesti Ammattilaisen Kädenjälki -verkkoalustalla. Tukea opiskeluun saa vapaaehtoisista vuorovaikutteisista verkko-opiskelupäivistä ja tehtäväklinikoista.  

•    Liikeidea, toimintaympäristö 3h 18.9.2024 klo 12.30-15.30 
•    Vastuullinen liiketoiminta 3h 25.9.2024 klo 12.30-15.30
•    Tuotteistus ja palvelumuotoilu 3h 20.11.2024  klo 12.30-15.30
•    Talous ja hallinto 3h 27.11.2024 klo 12.30-15.30 
•    Tehtäväklinikka teemalla markkinointi ja viestintä 29.11.2024 klo 12.00-14.00

 

Tietoa Ympäristöalan yrittäjänä toimiminen -tutkinnon osan suorittamisesta 

Tähän koulutukseen osallistuneilla on mahdollisuus osoittaa osaaminen näytössä ja suorittaa Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa nimeltä Ympäristöalan yrittäjänä toimiminen, jonka laajuus on 40 osaamispistettä. Tutkinnon osa on valinnainen kaikille Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon opiskelijoille. Mikäli et vielä ole tutkinto-opiskelijana Syklissä ja haluat suorittaa tämän tutkinnon osan, ilmoittaudu koulutukseen valitsemalla vaihtoehto “Haluan suorittaa tutkinnon osan” ja lue lisää Haku tutkintokoulutukseen -sivulta.

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä toimimalla ympäristöalan käytännön työtehtävissä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin. 

Tutustu Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon tutkinnonperusteisiin ja “Ympäristöalan yrittäjänä toimiminen” -tutkinnon osan vaatimuksiin tarkemmin opintopolun eperusteissa.  

 

Vaihto- ja palautusehdot

Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Kurssin käyttäjällä on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisten materiaalien avaamista ja ottamista käyttöön (kurssin aloittaminen näkyy järjestelmässä). Tällöin palvelun tarjoajalla on oikeus pidättää palvelun toimittamiseen liittyvien kulujen osuus maksusta. Kun materiaalien käyttö on alkanut, kauppaa ei enää voi perua.

Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta. Tämän sopimuksen tarkoittama digitaalinen palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa ja vaatii täten tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen toimiakseen.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Mikäli maksutapana on ollut lasku- tai osamaksu, laskutus perutaan.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Maksuton.

Myynti päättyy 4.9.2024 09:00
ilmainen

Määrä:


Opiskelijamaksu 150 €

Myynti päättyy 14.8.2024 09:00
ilmainen

Määrä:


Koulutusmaksu 1500€.

Myynti päättyy 14.8.2024 09:00
1 500,00 € (sis. ALV 24.0%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   18.9.2024 12:30
Päättyy:   29.11.2024 16:00

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus, Teams


Lisätiedot

Jane Saarnia

0400 678 705

jane.saarnia@sykli.fi