Tapahtuman oletuskuva

ADVENTURE RACE FAMILY @ ROISKE

6.8.2022 10:00

Ounaspaviljonki Kesätekemisen keskus ROISK

Perheseikkailun uusi aikakausi alkaa 6.8.2022!

Adventure Race Family @ Roiske 

Perheet!

Oletteko valmiit ottamaan mittaa toisista? Elokuussa vesi lentää ja nauru raikaa.

Adventure Race Family @ Roiske on ainutlaatuinen perheseikkailu, jossa perheet taistelevat AR Familyn herruudesta, Ounasjoen rantaviivalla. Ounaspaviljongin silmiä hivelevä luonto ja erilaiset tehtävärastit tarjoilevat unohtumattoman kesäpäivän.

Adventure Race Family @ Roiskeen perheseikkailu on leikkimielinen kisa, jossa jokainen perhe etenee omalla tahdillaan, yhteistyötaitoja kehittäen. Joukkueessa seikkailijoita on 3 - 6. 

Adventure Race Family @ Roiskeessa perheet voivat ilmottautua joko miniskidi- tai skidisarjaan. Miniskideissa kaikki lapset ovat (uimataidottomia) alle kouluikäisiä. Skideissä seikkailee uimataidon omaavia lapsia ja nuoria. Jos perheessä on yksi alle kouluikäinen ja muut lapset isompia, ilmoittaudu skidisarjaan.

Adventure Race Family @ Roiskeen tehtävärasteista osa on kuivalla maalla ja osa veden äärellä. Tehtävärastit vaativat älyä, nokkeluutta, ketteryyttä, pienuutta, suuruutta, rohkeutta, vuorovaikutusta ja ennen kaikkea tiimityötä.

Adventure Race Family @ Roiskeessa jokainen aikuinen seikkailija seikkailee omalla vastuullaan ja kaikki lapset vanhempien vastuulla. Ennen h-hetkeä on varmistettava vakuutusten kattavuus ja voimassaolo.

Adventure Race Family @ Roiskeessa jokainen joukkue pukeutuu omalla persoonallisella tyylillään. Paras ”tiimiasu” palkitaan!

Adventure Race Family @ Roiskeen kisakylä rakennetaan Kesätekemisen keskus Roiskeen ympäristöön, jossa sijaitsevat myös seikkailun lähtö- ja maalialue. Kisakylästä löytyy ruokaa, juomaa ja erilaisia aktiviteetteja. Myös MUUMIT rakastavat seikkaua ja tulevat Naantalista asti meitä ilahduttamaan. 

 

Liput, hinnat alkaen 

(sis. seikkailun , Muumit ja alueen aktiviteetit)

 35€    Seikkailulippu, yksittäinen

125€    Perhelippu (sisältää 2 aikuista ja 2 lasta)      

 25€     +lisälapsi perhelippuun

Aluelippu (sis. Muumit ja alueen aktiviteetit)

 15€     Aluelippu

 

Adventure RaceFamily @ Roiske seikkailun voit maksaa verkkomaksulla, pankki- ja luottokortilla tai tyky-maksuvälineillä (Edenred, ePassi, Smartum, Eazybreak). Tyky -seteleillä maksaessasi, huomioi, että Tyky -maksuväline on henkilökohtainen. Tyky -seteleillä maksaessasi, valitse maksutavaksi käteinen. 

Elokuussa rapa lentää ja nauru raikaa.

Tulettehan Tekin!

www.adventurerace.fi

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

6.8.2022 10:00

Päättyy:  

6.8.2022 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ounaspaviljonki Kesätekemisen keskus ROISK

Ounasjoen itäpuolentie 21
96900 Rovaniemi

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

PRO PoweriaPäivään Oy

Adventure Race Family

info@adventurerace.fi

040 758 5456