Tapahtuman oletuskuva

Asiakkaiden vaatimukset eivät palaa entiselleen - eivätkä työntekijöiden

22.11.2022 08:00

Ultimes Business Garden, Pitäjänmäki

Ajattele itseäsi päättäjänä tai palvelun tilaajana pandemian jälkeisessä ajassa. Miten toimit nykyään, miten odotat, että sinua tai yritystäsi palvellaan?

Käännä ajatus toiseen suuntaan. Miten me yrityksenä palvelemme asiakkaitamme? Olemmeko muuttaneet toimintaamme notkeasti? Olemmeko kommunikoineet tästä henkilöstömme kanssa?

Asiantuntija-aamussa käsittelemme näitä kysymyksiä Kari Korkiakosken johdolla. Keskustelemme yhdessä siitä, olisiko tässä ajatuksen kultajyvä siihen, mitkä ovat tarvittavia muutoksia työn ympärille organisoitumisessa.

Uutta näkökulmaa on jo odotettu

Futurelab Experience toteutti kesällä 2022 tutkimuksen, jossa luodattiin asiakasrintamassa tapahtuvia muutoksia. Kyselyyn vastasi päättäjiä julkishallinnosta sekä B2B- ja B2C-sektorilta.

Asiantuntija-aamussa peilaamme tuoreiden tulosten valossa muuttuneita tarpeita käsitykseemme siitä, miten itse olemme pystyneet muuttumaan. Keskustelemme yhdessä siitä, olisiko tässä ajatuksen kultajyvä siihen, mitkä ovat tarvittavia muutoksia työn ympärille organisoitumisessa ja työympäristön muutoksessa

Merkkaa kalenteriin, tule aamiaiselle ja tapaa päättäjäkollegoita

Tapahtumassa tartumme konkreettisesti keinoihin, joilla yritys menestyy juuri nyt, kun oma paikka on mahdollista ottaa uudella tavalla haltuun.

  • aamiainen tarjolla Ultimes Business Gardenissa klo 8.00
  • puheenvuorot starttaavat klo 8.30 ja päättyvät klo 9.30
  • puheenvuoroja lomittavat kevyet ryhmäkeskustelut

Tapahtumaan paikan päällä osallistuneiden kesken arvomme 10 kappaletta Kari Korkiakosken kirjoittamaa kirjaa: Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus: Uusi aika, uudenlainen johtaminen.

Tilaisuuteen voi osallistua myös verkossa, oman aamiaispöydän ääressä. Tällä kertaa tosin haluamme kutsua teidät kaikki paikanpäälle vaihtamaan ajatuksia.

Tervetuloa mukaan! 

Peter Lindeberg
liiketoimintajohtaja
+358 40 5351 939
peter.lindeberg@peab.fi

Antti Eeva
vuokrauspäällikkö
+ 358 40 559 8530
antti.eeva@peab.fi

 

Tilaisuus on maksuton.

PS.  Varaamme sinulle mahdollisuuden tutustua myös moderneihin toimitilaratkaisuihin Ultimes Business Gardenissa.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.11.2022 08:00

Päättyy:  

22.11.2022 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ultimes Business Garden, Pitäjänmäki

Karvaamokuja 2a
00380 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Peab Business Garden

+358405598530

antti.eeva@peab.fi

Karvaamokuja 2a, 00380 Helsinki

Ultimes Business Garden

Ultimes Business Garden on Peabin toimitilaratkaisu, jossa työtiloja toteutetaan mittatilauksena. Tilojen kehitysmahdollisuudet eivät pääty siihen, kun huonekalut kannetaan sisään.

Pidämme aina mielessämme, että muutto on muutos ja muutos on mahdollisuus – ja tulevaisuus on Business Gardenissa mahdollisuuksia täynnä.

businessgarden.fi