Tapahtuman oletuskuva

Tekoälystä heti tehoa asianajajan työhön, osa III – Ideointi, sparraus ja sisällöntuottaminen

23.1.2024 09:30

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Tekoälystä heti tehoa asianajajan työhön, osa III – Ideointi, sparraus ja sisällöntuottaminen

Ohjelma 23.1.2024 klo 9.30–12.45, myös etänä

Yhdistä tämän koulutussarjan avulla oma asiantuntemuksesi tekoälyn voimaan! ChatGPT on konkretisoinut viime vuosien tekoälyhypeä, mutta mitä sillä voi tällä alalla käytännössä tehdä? Kuinka asianajajan kannattaa muuttaa päivittäistä työskentelyä tekoälyn avulla?

Sarjan kolmannessa osassa Immo ja Kimmo avaavat tekoälyn taianomaisia etuja asianajajan työssä ideoinnin, sparrauksen ja sisällöntuottamisen näkökulmasta. Koulutuksessa käsitellään mm. sitä, miten ChatGPT:n avulla voi jatkojalostaa omia ideoita valmiiksi & laadukkaiksi suunnitelmiksi ja sisällöiksi sekä käyttää tekoälyä luontevasti oikeissa kohdissa ideointiin, ideoiden kehittämiseen ja sparrailuun sekä sisällöntuotantoon liittyviä prosesseja kehittäen.

Tässä osassa mennään perusteita syvemmälle ja toisen osan sisältöjä pidemmälle päivittäen samalla kiivaasti, jopa viikoittain kehittyvän tekoälyn tietämystä ja ymmärrystä. Eikä hätää: Jos ensimmäinen tai toinen osa jäikin väliin, saat tästä koulutuksesta varmasti konkreettista apua työhösi. Aiemmista osista on myös verkkokoulutukset, joten pääset hyödyntämään niidenkin tuomat edut asianajajan työhön.

Yhdistämällä asiantuntemuksesi, kokemuksesi ja ideasi tekoälyn sparraus- ja tuotosvoimaan, on mahdollista parhaimmillaan moninkertaistaa oman työn tuottavuus tekoälyn avulla.

Kouluttajina toimivat Immo Salo, toimitusjohtaja, Bonairo Oy ja Kimmo Oila, asianajaja, DI, Lexia Asianajotoimisto Oy. 

Tekoälystä heti tehoa asianajajan työhön osat I  ja II nyt verkkokoulutuksena, lue lisää.

Hinta

320 euroa 

Kausikortilla kouluttaudut edullisesti koko vuoden. Tutustu vuoden 2024 koulutusten kausikortteihin verkkosivuillamme.

Kurssin hintaan kuuluu opetus, materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut kurssipaikalla osallistuttaessa. Huomaathan, että koulutuksemme ovat vain jäsenillemme ja asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle.

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia (ohjelmaan sisältyy 15 minuutin tauko)

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Ilmoittautuminen

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto alta viimeistään 22.1.2024. Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti. 

Huomaathan, että koulutukseen ilmoittautuneet saavat koulutuksen jälkiviestissä koulutuksen raakatallenteen, jota voi katsoa kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen. Mikäli sinulle tulee kiireellinen este, voit katsoa tallenteen sinulle sopivana ajankohtana.

Peruutusehdoista voit lukea ylhäältä välilehdeltä peruutusehdot ja muutokset.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

23.1.2024 09:30

Päättyy:  

23.1.2024 12:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Mikonkatu 25
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09 6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, Helsinki