Juoksukoulu - juoksutekniikkatunti, PK-seutu

15.4.2023 11:45

Eläintarhan urheilukenttä

This event will be held in Finnish.

Juoksukoulukokonaisuuden toinen osa on täällä! Pääkaupunkiseudun tradenomit järjestää Vauhtisammakon valmentajien johdolla juoksutekniikkatunnin Eläintarhan urheilukentällä lauantaina 15.4. klo 11:45 alkaen. Itse tunti alkaa klo 12:00 ja kestää noin 60-75 minuuttia.


Tunnilla keskitytään juoksutekniikan hiomiseen erilaisten harjoitteiden ja vinkkien avulla. Rasittavuudeltaan tunti ei tule olemaan fyysisin, mutta sitäkin tärkeämpi apu juoksuharrastuksen kehittämiseen. Tunnin vetää Vauhtisammakon perustaja Mikko Liukka yhdessä toisen Vauhtisammakon valmentajan kanssa.

 

Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta juoksemisesta tai ensimmäisen osan webinaariin osallistumista. Suosittelemme kuitenkin katsomaan webinaarin tallenteen ennen tuntia.

Saavuthan paikalle klo 11:45, jotta pääsemme aloittamaan tunnin klo 12:00. Urheilukentällä on mahdollista vaihtaa vaatteet.

Tapahtumassa on rajallinen määrä paikkoja, jotta voimme varmistaa riittävän ohjeistuksen osallistujille. Tämän johdosta ilmoittautuminen on sitova ja osallistujien nimet tullaan tarkastamaan tapahtumapaikalla.

 

Juoksukouluun voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

 

Mikäli sinulle tulee este, muistathan perua osallistumisesi, jotta voimme luovuttaa paikkasi eteenpäin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

15.4.2023 11:45

Päättyy:  

15.4.2023 13:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Eläintarhan urheilukenttä

Vauhtitie 6
00250 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun tradenomit

taneli.talvitie@pkstradenomit.fi