Julkisten hankintojen oikeustapaukset

18.4.2024 09:00

Etäkoulutus

Kuvaus

Syväsukellus oikeustapauksien pariin on taas täällä!

Tämä koulutus tarjoaa kokeneelle ammattilaiselle sen, mihin hankintakentän hektisessä arjessa ja kiireissä ei ehdi: paneutua oikeuskäytännön tuoreimpiin linjauksiin, analysointiin ja johtopäätösten soveltamiseen käytännössä.

Tässä PTCS:n ainutlaatuisessa koulutuksessa tarkastelemme julkisten hankintojen oikeuskäytäntöä. Ruodimme markkinaoikeuden ja korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisujen linjauksia, samoin kuin ajankohtaisia EU-tuomioistuimen ratkaisuja. Valikoimme käsittelyyn ja tiukkaan analyysiin keskeisimmät tapaukset hankintaprosessin eri vaiheista.

Tämä vuosittain järjestettävä koulutus on suunnattu kokeneille julkisten hankintojen ammattilaisille. Osallistuminen sopii sinulle, jolla on julkisten hankintojen prosessit, periaatteet ja hankintalaki perusteellisesti hallussa. Olet kiinnostunut uusimmista linjauksista oikeuskäytännössä ja halukas pureutumaan näihin syvemmin. Olet tiedonjanoinen niin kotimaan hankintakentän kuin EU-tason tapauksista. Olet valmis hyppäämään hankintojen erityiskysymysten syvään päätyyn!

Tapauksia ovat esittelemässä ja pohtimassa PTCS:n kokeneet lakimiehet Aarne Kumlin ja Tuukka Lappalainen, sekä PTCS:n oikeustapausuutisista vastaava Lasse Lipsanen. Osallistujat pääsevät osallistumaan tapauksista käytävään keskusteluun ja analysoimaan yhdessä muiden julkisten hankintojen huippuasiantuntijoiden kanssa oikeusohjeiden soveltamista käytännössä.

Alustavat teemat on esitelty alla, ja lopullinen ohjelma julkistetaan lähempänä koulutuksen ajankohtaa.

Tilaisuuden järjestäjänä toimii PTCServices Oy, joka hoitaa käytännön järjestelyt ja laskutuksen.

Tekninen toteutus: Kurssi järjestetään etäyhteydellä Teams-kokouksena. Osallistujana kuulet ja näet kouluttajan sekä esitysmateriaalit ja voit osallistua keskusteluun. Osallistuminen verkossa on helppoa ja vaivatonta, tarvitset vain verkkoyhteyden. Saat osallistumislinkin webinaaritilaan (Teams) viimeistään pari päivää ennen kurssia. Tallenne on katsottavissa 7vrk kurssin jälkeen. .

__

Ohjelmarunko

klo 9.00-12.00
Hankinnan laajuus
Soveltuvuusvaatimusten syrjimättömyys
Vertailuperusteiden syrjimättömyys

klo 12.00-13.00 Lounastauko

klo 13.00-16.00
Tarjouspyynnön muuttaminen tarjouskilpailun kestäessä
Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus ja täsmennyttäminen
Sopimusmuutokset ja suorahankinnat
Hyvitysmaksut

__

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   18.4.2024 09:00
Päättyy:   18.4.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etäkoulutus


Lisätiedot

YritysAkatemia | Yrittäjien Koulutuskeskus Oy

09 696 2950

info@yritysakatemia.fi

Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki