Pitkäaikaisen säästäjän ja sijoittajan teemat – mitä syytä huomioida valinnoissa

6.6.2022 17:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

 

Minkälaisia eri vaihtoehtoja on säästää ja sijoittaa pidemmällä aikavälillä? Miten säästäminen lapselle onnistuu, mikä on järkevin tapa ja mitä tulee huomioida? Miltä markkinat näyttävät tällä hetkellä?

 

Tervetuloa Finanssialan tradenomien järjestämään webinaariin säästämisestä ja sijoittamisesta. 

Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja sijoituspäällikkö Timo Turtiainen avaavat tapahtumassa sijoittamisen pitkäaikaisia teemoja, kuten sijoittaminen lainanmaksun rinnalla, lapselle säästäminen ja oman taloudellisen turvan varmistaminen. Käymme myös läpi keskeisimpien sijoitusvaihtoehtojen sekä -välineiden (esim. osakesäästötili) keskeisiä ominaisuuksia ja eroavaisuuksia. Kaisan johdolla myös avaamme lyhyesti vallitsevan markkinatilanteen keskeisiä näkymiä, riskejä ja mahdollisuuksia.

 

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Tapahtuma on jäsenille maksuton.

Tervetuloa mukaan linjoille!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

6.6.2022 17:00

Päättyy:  

31.8.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi