Vaatimusmäärittelyt julkisissa ICT-hankinnoissa

23.4.2024 09:00

Etäkoulutus

Kuvaus

ICT-ratkaisujen hankinnassa ollaan nopealla tahdilla siirtymässä asiakaskohtaisesti räätälöidyistä ja on-premise -sovellusten hankinnasta erilaisten pilvipalveluratkaisujen hyödyntämiseen. Mitä eroa näillä on? Mitä vaatimuksia ratkaisuille pitää, voi ja kannattaa asettaa? Missä muodossa vaatimukset kannattaa esittää?

Tässä PTCS:n koulutuksessa tarkastelemme ICT-hankintoihin liittyvien vaatimusten asettamisen keinoja. Lähestymme asiaa käytännönläheisillä esimerkeillä, jotka auttavat sinua oman hankintasi vaatimusten pohtimisessa ja asettamisessa. Koulutuksessa pohdimme, mitä eri näkökulmia vaatimuksilla pitäisi kattaa, ja millä eri tavoin vaatimuksia voidaan julkisissa hankinnoissa muotoilla. Esimerkeissä on huomioitu sekä hankintayksiköiden että toimittajien vaatimusmäärittelytyöhön liittyviä näkökulmia.

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, jolle hankintojen perusasiat ovat hallussa ja haluat saada yleiskatsauksen sekä vinkkejä ICT-vaatimusten määrittelyn menetelmistä.

Tilaisuuden järjestäjänä toimii PTCServices Oy, joka hoitaa käytännön järjestelyt ja laskutuksen. 

Tekninen toteutus: Webinaari toteutetaan Microsoft Teamsilla. Osallistumiseen riittää verkkoselain ja hyvä internetyhteys. Voit koulutuksen aikana kysyä, kommentoida ja osallistua keskusteluun suullisesti tai chatissa. Saat osallistumislinkin viimeistään pari arkipäivää ennen webinaaria. 

Tallenne: Koulutus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa 7 vrk kurssin jälkeen.

__

Ohjelma klo 09:00 - 12:00 +/-15 min.

Webinaari: Vaatimusmäärittelyt julkisissa ICT-hankinnoissa, PDF

__

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

23.4.2024 09:00

Päättyy:  

23.4.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etäkoulutus


Lisätiedot

YritysAkatemia | Yrittäjien Koulutuskeskus Oy

09 696 2950

info@yritysakatemia.fi

Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki