Työpäivän aikainen vireys ja palautuminen

4.4.2022 09:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

Virkeä työpäivä kuuluu kaikille! Optimoi kognitiivinen suorituskyky ja hyvä vire. Millainen on hyvä tauko tietotyöläiselle? Miten edistää palautumista JO työpäivän aikana ja varmistaa energinen vapaa-aika?

Vetäjänä työfysioterapeutti ja Etätyön hyvinvointioppaan toinen kirjoittaja Riikka Ilmivalta Virkisteriltä.

Valmentajamme Riikka Ilmivalta - Työfysioterapeutti, Liikkuva Tauko® -konseptin kehittäjä ja Etätyön hyvinvointi -kirjan toinen kirjoittaja. Lue lisää Riikasta täältä!

Virkisteri on palveluyritys, joka tekee työhyvinvoinnista totta liikkumisen ja palautumisen keinoin. Palveluihin kuuluvat muun muassa Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™️ -konseptit, liikuntapalvelut, tietotyöläisten hyvinvointivalmennukset sekä tiimi- ja virkistyspäiväohjelmat. Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät pitkä käytännön kokemus ja tutkittu tieto.

 

 

Katso myös

7.2. klo 9.00 - Ravitsemus - yleisimmät haasteet ja ratkaisut niihin
7.3. klo 9.00 - 
Palautumistaidot - uusia menetelmiä työkalupakkiin
2.5. klo 9.00 -
Terää treeniin

Lisäksi viikoittain

Maanantaisin klo 17.05-17.30 Tietotyöläisen lihaskuntotreeni
Tiistaisin klo 13.30-13.40 Liikkuva Tauko®
Keskiviikkoisin klo 8.00-8.25 Kehonhuolto

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.4.2022 09:00

Päättyy:  

31.7.2022 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi