Näin onnistut webinaarin järjestäjänä!

27.4.2021 13:00

Webinaari

Webinaari suunnitteilla tai jo tulossa? Tässä webinaarissa opit, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon webinaarin järjestäjänä. Markkinointi etukäteen on valtavan tärkeää, koska webinaareja järjestetään kymmeniä, jossei satoja viikottain. Miten erottua?

Erilaiset asiat kilpailevat huomiostamme jatkuvasti. Tämän webinaarin aikana saat vinkkejä siihen miten pitää osallistujat kiinnostuneina tapahtumasi ajan.

Webinaariin voi ottaa ulkopuolisen fasilitoijan. Mitä silloin tulee ottaa huomioon? Entä mitä siinä tapauksessa, jos joku järjestäjistä fasilitoi tilaisuuden? Kuka pitää huolta chatista ja miten siellä pitää reagoida?

Ei pidä unohtaa jälkimarkkinointia ja osallistujien huomiointia webinaarin loputtua. Tule mukaan kuulemaan Annikan vinkit myös niihin!

Kouluttajamme Annika Kartano on tradenomi, Studio Empiren toimitusjohtaja, tuottaja ja podcastaaja ja on ollut yrittäjä 16-vuotiaasta asti. Hän työskentelee päivittäin myös yhteisöllisen yrittäjyyden ja markkinoinnin parissa. Hänellä on kokemusta eri kokoisten online-tapahtumien ja webinaarien toteuttamisesta ja järjestää viikoittain webinaareja ja äänittää podcasteja.

Suurin tapahtuma, jota hän on ollut toteuttamassa ja juontamassa on ollut 24 tuntia kestänyt hyväntekeväisyys live stream. Tapahtumassa oli vuorokauden aikana yli 20 vierasta.

Studio Empire on vuokrastudio kuvaamiseen ja äänittämiseen Tampereella yritysyhteisö Crazy Townilla. Yritys vuokraa tilaa ja laitteita, mutta myös ammattilaisia toteuttamaan erilaisia podcast tuotantoja, etäkeikkoja, luentoja, verkkokursseja ja webinaareja.
Tutustu lisää: vuokrattavastudio.com

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Tallenne tulee katsottavaksi tänne - https://www.tradenomi.fi/tapahtumat/tallenteet/. Tallenne on katsottavissa kesäkuun 2021 loppuun asti.

Katso myös
4.5. Näin onnistut asiantuntijana webinaareissa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 27.4.2021 13:15

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

27.4.2021 13:00

Päättyy:  

27.4.2021 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi