Kuinka löydät kannattavan sijoitusasunnon

26.8.2021 17:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Tiedät mahdollisesti jo asuntosijoittamisen periaatteet ja miten tuotto lasketaan ja haluat ottaa seuraavan askeleen. Tämä webinaari on suunniteltu juuri sinulle!

Ennen kuin hankkii sijoitusasunnon on hyvä tietää miten tuotto lasketaan. Siihen tutustuimme keväällä järjestetyssä asuntosijoittamisen webinaarissa (katso tallenne täältä). Tämä webinaari on jatkoa sille.

Asuntoa myydessään sanotaan, että kolme tärkeintä kriteeriä ovat “sijainti, sijainti ja sijainti”. Asuntosijoittamisessa tämä pitää pääosin myös paikkansa. Tulemme tässä webinaarissa tutustumaan hieman sijainnin merkitykseen sekä vuokratuoton että arvonnousun näkökulmasta. Huippuhieno asunto ei välttämättä ole hyvä sijoituskohde, jos taloyhtiö on huonossa kunnossa. Webinaarissa käymme tarkemmin läpi taloyhtiön vaikutusta sijoituskohteeseen. Uudiskohde sijoituksena on nostanut suosiotaan, joten tutustumme myös siihen, miten uudiskohde eroaa vanhasta asunnosta sijoituksena.

Käsittelemme muun muassa:

  • Sijainti
  • Arvonkehitys
  • Taloyhtiön kunto - tulevaisuus
  • Sijoituksena uudiskohde

Kouluttajamme Nina Nordlund on ROI:n talousvalmentaja, joka on kirjoittanut Alma Talentille teoksen Lapset ja raha. Nina on auttanut yksityishenkilöitä, yrittäjiä, nuoria, perheitä, naisia ja miehiä henkilökohtaisen talouden saralla. Hän on valmentanut esimerkiksi asiakkaita, miten he voivat päästä huonoista veloista pois, saada oman talouden hallintaan tai perinnön tuottamaan. Vapaa-ajallaan hän pitää Rahamania -nimistä podcastia. Koulutukseltaan Nina on tuotantotalouden diplomi-insinööri ja lähihoitaja. Ninan perheellä on useita sijoitusasuntoja, osakesijoituksia ja lisäksi he ovat sijoittaneet muutamaan listaamattomaan yritykseen.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

26.8.2021 17:00

Päättyy:  

31.12.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi