Unettomuuden hoito

23.11.2021 17:00

Webinaaritallenne

Tervetutuloa mukaan kuulemaan unettomuuden hoidosta teorian ja case-esimerkkien kautta.

Edellisessä valmennuksessa puhuimme unen merkityksestä, univajeen vaikutuksista sekä unettomuuden mekanismeista, jotta voit itse pyrkiä kohti parempaa unta. Tallenteen löydät täältä.

Valmentajamme Anne Huutoniemi

Olen työskennellyt Helsingin uniklinikalla sen toiminnan alkutaipaleelta lähtien vuodesta 2006. Aluksi tutkimushoitajana ja vähitellen sitten aloin perehtyä unettomuuden ja muiden unihäiriöiden hoitoon.

Osallistuin unettomuuden Käypä hoito suosituksen päivittämiseen vuosina 2011-2019 ja se kokemus oli hyvin antoisa, tuli tutustuttua laajalti tutkittuun tietoon unihäiriöiden hoidosta. Helsingin uniklinikalla korostettiin jatkuvaa kouluttautumista ja niinpä olen päässyt osallistumaan useisiin unilääketieteellisiin seminaareihin ja symposiumeihin eri puolilla Eurooppaa.

Tästä kaikesta minulle on vahvistunut käsitys, että unettomuuden hoidossa kuten muissakin sairauksissa on tärkeää sen ennalta ehkäisy. Se tapahtuu mielestäni jakamalla tietoa unen merkityksestä ja unettomuuden mekanismeista, jolloin jokainen voi itse pyrkiä kohti parempaa unta silloin kun se on tarpeen ja näin välttyä pitkäaikaiselta unettomuudelta.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   23.11.2021 17:00
Päättyy:   31.12.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi