Palvelumuotoilu talouden asiantuntijatehtävissä (osa 2/2)

19.5.2021 16:00

Webinaari

Taloushallintoalan Tradenomit järjestävät kaksiosaisen koulutussarjan palvelumuotoilusta

Palvelumuotoilu taloushallinnossa ke 19.5. kello 16.00

Workshopin sisältö:

Valmennuksessa osallistujat löytävät vastauksia palvelumuotoilun peruskysymyksiin:
1. MITÄ on palvelumuotoilu?
2. MIKSI palvelumuotoilu sopii ajattelu- ja työtapana tähän hetkeen?
3. MITEN voisin soveltaa palvelumuotoilun ajattelu- ja työtapaa omassa työssäni?

Kouluttajana toimii Veikko Törrönen:

Olen KREAPAL DESIGN Oy:n perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Olen johtanut kymmeniä liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa.

BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi olen opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. En toista vain muiden ajatuksia, vaan otan aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehitän ja visualisoiden uusia konsepteja, - työkaluja ja -menetelmiä.

Luennoin yliopistolla ja käyn säännöllisesti puhumassa erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Minua on kiitetty erityisesti kyvystäni oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Olen innostaja ja tekijä jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.  

Keskustelemme taloushallinnon tehtävien ja prosessien tehostamisesta palvelumuotoilun keinoin. Kyseessä on workshop -koulutus Zoomissa.

Ilmoittautuminen

Järjestävänä tahona on Taloushallintoalan tradenomit ry. Tilaisuus on avoin kaikille Tradenomien jäsenille. Voit myös työskennellä muissa kuin talouden (kirjanpito, laskentatoimi, business controller yms.) tehtävissä. Koulutuksessa sovelletaan palvelumuotoilun periaatteita osallistujien omaan työhön.

Ilmoittaudu myös ma 19.4.2021 järjestettävään ensimmäiseen osaan. Suorittamalla molemmat koulutukset saat erillisen osaamisbadgen todistukseksi. Kannustamme merkitsemään työtunteihin ammatillisen koulutuksen. 

Voit osallistua vain 19.5. webinaariin, puhujat ovat eri näissä kahdessa tilaisuudessa. Suosittelemme kuitenkin osallistumaan sekä 19.4. että 19.5. tilaisuuksiin, niin saat parhaan mahdollisuuden syventyä palvelumuotoiluun :)

Peruutukset

Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille, tee se 24 h ennen tapahtuman alkua. Mikäli peruutus tapahtuu alle 24 h ennen tapahtuman alkua, joudutaan jäseneltä perimään koulutuksen kustannukset (30 €). 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.5.2021 16:00

Päättyy:  

19.5.2021 17:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Sanna Frisk

sanna.frisk@tradenomi.fi