Joukkuehenkeä työyhteisöön

26.8.2020 18:00

Webinaari

Työ ja siinä saavutetut tavoitteet voivat tuottaa tyydytystä ja merkityksellisyyttä elämäämme. Itse työ on kuitenkin vain osa totuutta. Yhtä merkityksellistä on yhteisöstä saatu tuki ja päivittäiset kohtaamiset. Tämän ovat voineet huomata erityisen hyvin ne, jotka työskentelevät yksin.

Tässä webinaarissa pureudutaan tämän aiheen ytimeen ja tutkitaan ja opitaan yhdessä, miten tehtävätavoitteen lisäksi sosiaalinen tavoite on merkittävä osa sitä, millaiseksi koemme elämämme ja miten voimme energisoitua toinen toisistamme.

Puhuja

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

Koulutuksen toteuttaa yhteistyökumppanimme UP Partners.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Uraportaalin kautta

Webinaarit tulevat näkyviin sisäänkirjautumisen jälkeen.

Portaaliin kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin muihinkin Tradenomien sähköisiin palveluihin.

Ajankohta

Alkaa:  

26.8.2020 18:00

Päättyy:  

26.8.2020 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari