3.6.2023 18:00

Radisson Blu Oulu

logo-oaj-opy.png (21 KB)oaj-logo-vaaka-cmyk.jpg (364 KB)
Karttakepin katkojaiset 2023

Opetusalan vuoden odotetuinta päätöstapahtumaa Karttakepin Katkojaisia juhlitaan lauantaina 3.6.2023 Oulussa Radisson Blu hotellilla. Kaikki alueemme opettajat ovat tervetulleita yhdessä viettämään alkavan kesän iloisinta iltaa, terveisin OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys ja OAJ Oulun paikallisyhdistys.

Tämän vuoden valovoimaiseksi pääesiintyjäksi on saatu rap-legenda Elastinen, joka takaa energisellä ja positiivisella otteellaan mahtavat bileet. Elastisen biisikattaus on täynnä hittejä, joten varmasti huikea keikka tulossa! Ennen Elan huipennusta esiintyvät alueemme opettajataustaiset bändit Lauri Peisterä yhtyeineen ja Punainen Kupla.

Facebook -tapahtumasivuille

Ennakkolippu illan karkeloihin kustantaa 32,5 € sisältäen sähköisen järjestelmän toimitusmaksun. Maksamisen jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin tulee QR-koodillinen lippu Karttakepin katkojaisiin, joka on kertakäyttöinen ja luetaan tapahtumailtana sisääntulon yhteydessä.

Järjestäjä:

Tapahtuman järjestävät OAJ Oulun paikallisyhdistys ja OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys yhteistyössä Lekolarin, Seppälän koulukuvan, vakuutusyhtiö Turvan ja Radisson Blu Hotellin kanssa, tervetuloa!

Lisätietoa mika.haapakoski@gmail.com / OAJ Pohjois-Pohjanmaan toimistosihteeri Päivi Pyky 050-4686 939.

Mikäli et saa sähköpostiisi viestiä Eventilla-järjestelmästä ilmoittautumisesi jälkeen, tarkista ettei se ole mennyt sähköpostissasi roskapostiin tai Tarpeettomat -kansioon. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

3.6.2023 18:00

Päättyy:  

4.6.2023 03:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Radisson Blu Oulu

Hallituskatu 1
90100 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Tapahtuman järjestävät OAJ Oulun paikallisyhdisys ja OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys yhteistyössä Lekolarin, Seppälän koulukuvan, vakuutusyhtiö Turvan ja Radisson Blu Hotellin kanssa, tervetuloa!

Lisätietoa mika.haapakoski@gmail.com /
OAJ Pohjois-Pohjanmaan toimistosihteeri Päivi Pyky
050-4686 939.