Là-bas→ Äänen tulo

28.8.2021 15:00

Helsingin kaupunginmuseo

Äänen tulo -keskustelutilaisuudessa on puhe siitä, kuinka 2000-luvun alun Helsingissä performanssi-, media- ja äänitaide, Helsingin undergroundin traditio ja uuden vuosituhannen DIY-musiikkikulttuuri löysivät toisensa Studio Là-bas’ssa Kaapelitehtaan kellarissa sekä lukuisissa muissa vaihtoehtoisissa tiloissa Helsingissä.

Tilaisuudessa tarkastellaan, mistä 2000-luvun alun skenessä oli kysymys analysoimalla niitä tekijöitä, jotka mahdollistivat muotojen kohtaamisen, skenerajojen ylittämisen, erilaisten tilojen haltuunoton ja ennen kaikkea tuonaikaisten tapahtumien äänelliset ja taiteelliset sisällöt.

Tilaisuuden alustaa Là-bas-projektin perustaja Lauri Luhta, ja keskustelua johtaa äänitaiteen asiantuntija ja äänitaidegalleria Akusmatan ylläpitäjä Petri Kuljuntausta. Muut keskustelijat ovat Anton Nikkilä (Avanto-festivaali), Taneli Viitahuhta (Potlach-tapahtumat) ja Henri Kurko (Radio Hear, Hear ry).

Keskustelun loppupuolella on tilaa yleisökysymyksille.

Tapahtuma on osa Tiloissa - Omaehtoisia musiikin paikkoja Helsingissä -näyttelyn ohjelmaa. 


Tapahtuma on ilmainen, mutta ennakkoilmoittautumista suositellaan. Tapahtumaan otetaan osallistujia myös ilman ennakkolippua, jos paikkoja on jäljellä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat lipun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tapahtumassa noudatetaan olemassa olevia rajoituksia ja riittäviä turvavälejä. Suosittelemme maskin käyttöä museon tiloissa kaikille yli 12-vuotiaille.

Haluamme tehdä museokäynnistä sinulle mahdollisimman onnistuneen ja turvallisen. Olemme koostaneet sinulle tietoa toiminnastamme ja yhteisistä ohjeista, joita noudatamme itse ja toivomme myös kaikkien vierailijoidemme noudattavan. Tervetuloa turvallisesti museoon! Tutustu ohjeisiin: Turvallisesti kaupunginmuseoon

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä

Là-bas→ Äänen tulo la 28.8. klo 15.00 - 17.00: 4 kpl jäljellä (/25)

Tapahtumaan on jäljellä 29 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

28.8.2021 15:00

Päättyy:  

28.8.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginmuseo

Aleksanterinkatu 16
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet