Power BI jatko -työpajapäivä livetoteutuksena

9.5.2023 09:00

Sulavan kurssikeskus

Taloushallintoalan tradenomit ry järjestää jatkotyöpajan suosittuun Power BI -työpajapäivän!

 

Työpajapäivä toteutetaan läsnäolokoulutuksena ja siinä keskitytään Power BI Desktopissa tapahtuvaan datan mallinnukseen ja laskentalogiikkaan, ei visualisointeihin tai raporttien jakeluun.

 

Käytännönläheinen koulutus on suunniteltu henkilöille, jotka tuntevat Power BI Desktopin toiminnan periaatteet ja jotka toteuttavat erilaisia liiketoiminnan raportointikokonaisuuksia.

 

Aamupäivä:

  • Taulujen rakenne ja datan muokkaus Power Queryssa
  • Toimivan tietomallin laatiminen

Iltapäivä:

  • DAX-kieli ja laskenta
  • Keskitetyn mallin hyödyntäminen

Työpajapäivän tarkemman sisällön löydät seuraavalta välilehdeltä.

 

Osallistujat saavat Sulavan kouluttajien tuottaman Power BI jatko -oppaan itselleen. Kouluttajana päivässä toimii Sulavan asiantuntija Pentti Hämäläinen. Koulutus toteutetaan Sulavan kurssikeskuksessa, osoitteessa Vuorikatu 14 B, 00100 Helsinki. Kurssitilassa on valmiina tietokoneet osallistujille.

 

Esitietona kurssille on Power BI tutuksi -koulutus tai sitä vastaavat tiedot ja ohjelman käyttökokemusta. Osallistujilta peritään ilmoittautumisen yhteydessä 85 euron omavastuu, kurssikulujen osittaiseksi kattamiseksi. Kuluton peruutus on mahdollista ma 24.4.2023. klo 23.59 asti. Tämän jälkeen ilman hyvää syytä peruutuksista emme palauta 85 euron omavastuuta. 

 

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Työpaja on hyvää vastinetta jäsenyydestä, sillä kyseisen kurssin normaalihinta on n. 750 €.

Työpajasta ei tule tallennetta.

Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

9.5.2023 09:00

Päättyy:  

9.5.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sulavan kurssikeskus

Vuorikatu 14 B
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Taloushallintoalan tradenomit

jenni.lakso@tradenomi.fi