Tapahtuman oletuskuva

Sofian joogapäivä

29.10.2022 10:00

Kulttuurikeskus Sofia

Sofian kundaliinijoogapäivänä saat asettua itsesi äärelle. Rentoudu ja ravistele, haasta ja huvittele - rauhoitu kuulemaan mitä kaipaat elämääsi juuri nyt.

Sofian kaunis ympäristö, sen läheiset luontopolut ja merenrannat luovat rauhoittavat puitteet joogapäivälle. Kundaliinijooga on kaikille sopiva joogamuoto. Se antaa energiaa, vahvistaa hermostoa, ehkäisee stressiä, lisää liikkuvuutta mutta rauhoittaa samalla hetkeen.

Kundaliinijoogapäivä koostuu lempeästä joogasta, meditaatioista, yhteisistä keskusteluhetkistä, sanan ja kuvan liikkeestä. Päivä on valmisteltu sinua varten. Joogapaikkamme on Sofian avarissa tiloissa. Nautimme myös yhdessä herkullisen lounaan Sofian buffet-pöydästä.  

Päivän aikana annan tietoa kundaliinijoogasta. Voit myös tutkia joogasta kertovaa kirjallisuutta. Pue päivään päälle mukavat, joustavat vaatteet. Ota mukaan joogamatto, kevyt viltti, tyyny ja villasukat.

Lämpimästi tervetuloa kundaliinijoogan päivään. 

Päivän ohjaa KRI Certified Kundalini Yoga Teacher Mari Vainio. Hän on jo vuosia ohjannut kundaliinijoogaa viikkotunneillaan Mäntsälässä, Porvoossa, Pornaisissa ja mm. Utön saarella. Mari ohjaa myös hiljaisuuden retriittejä, opettaa luovaa kirjoitusta ja toimii ratkaisukeskeisenä ohjaajana. 

Hinta: 85 €, sisältää ohjauksen ja buffetlounaan

Ilmoittautuminen viimeistään 10.10.2022

Peruutusehdot: Viimeistään 2 viikkoa ennen tehty peruutus on maksuton. Alle 2 viikkoa ennen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 %. Alle viikkoa ennen tehdystä veloitamme 100 %. Paikan voit toki myydä ystävälle.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

29.10.2022 10:00

Päättyy:  

29.10.2022 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kulttuurikeskus Sofia

Kallvikinniementie 35
00980 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet