Tapahtuman oletuskuva

6.3.2024 09:00

Webinaari, lisätiedot tulee ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa

Tilaisuuden hostit

mira-nelioCC88.jpeg jannina_nelio.jpg
Mira Vaurula / IAB Finland
Director, Partnerships & Events

Mira vastaa IAB:lla koulutus- ja tapahtumatoiminnasta.

Jannina Niskala / IAB Finland
Marketing Manager

 

Puhujat

 sami-hiirsalmi19.jpg

 

Sami Hiirsalmi | SOK Smart Marketing

Samilla on useamman vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista mediatoimiston, digitoimiston ja nyt Retail median parista. Hän toimii SOK:lla konsultoivassa roolissa S-ryhmän kaupan median tiimissä luoden mainostaja-asiakkaille mediastrategioita ja -suunnitelmia asiakasymmärrykseen perustuen.

 

Hannele Jauhiainen | Kesko

pasi_pienempi.jpg

Pasi Raassina | IAB Finland

 

 aapo.jpeg

Aapo Koro | Outshine Oy
Chief Development Officer

 

Aapo on Outshinen kehitysjohtaja ja digitaalisen näyttöviestinnän asiantuntija. Aapolla on kokemusta digitaalisesta ulkomainonnasta jo vuodesta 2012 ja hän on aktiivisesti mukana IAB:n DOOH-työryhmässä. Uusien ratkaisujen ideointi ja toteutukset ovat Aapon ydinosaamista, kuten myös näyttötekniikoiden syvällinen tuntemus.

 aleksi-ylitalo.jpeg

img_4722.jpeg

Aleksi Ylitalo | RTL AdAlliance 
Sales Manager Finland 

Aleksi vastaa RTL AdAlliancella mediaportfolion myynnistä Suomessa ja Euroopan markkinoilla. Aleksilla on yli seitsemän vuoden kokemus digitaalisesta mediaostamisesta ja strategisesta suunnittelusta Suomen sekä Pohjoismaiden markkinoilla. 

Janna Laiho | Azerion

Janna vastaa Azerionilla mm. gaming- ja ohjelmallisesta mainonnasta. Asiakastyöskentelyn lisäksi päivät kuluvat digitaalisen mainonnan trendien ja teknologioiden parissa, kehittäen uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme. Monipuolista kokemusta myynnistä on kertynyt yli 20 vuotta, viimeiset 5 vuotta globaalisti toimivalla Azerionilla.

henri-maunuksela.jpg

charlotta-1.jpeg

Henri Maunuksela | dentsu Finland
Data Strategy Director

Henrin vastuullaan on auttaa yrityksiä saamaan enemmän irti datalähtöisestä markkinoinnista ja auttaa löytämään uusia, innovatiivisia tapoja käyttää dataa luodakseen kasvua. Hänen ydinosaamisensa on datan ja analytiikan mahdollisuuksien, työkalujen ja metodien ymmärrys myynnin ja markkinoinnin kontekstissa.  

Hän innostuu digitaalisen myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuden mahdollisuuksista ja uskoo datan ja analytiikan käyttämiseen liiketoimintapäätösten tekemisessä.

Charlotta Muinonen | Neste

Charlotalla on lähes viiden vuoden kokemus digitaalisesta kehityksestä Nesteellä. Parhaillaan hän kehittää alustaa, joka tukee uusiutuvien raaka-aineiden hankintaa ja vastuullisuusraportointia. Hänellä on vahva osaaminen liiketoiminnan kehittämisessä, projektinhallinnassa, prosessien automatisoinnissa ja asiakaskokemuksen optimoinnissa datavetoisesti.

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   6.3.2024 09:00
Päättyy:   6.3.2024 10:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari, lisätiedot tulee ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa


Järjestäjä