Vadelmagaala

25.8.2021 19:00

Helsingin kaupunginmuseo

Vadelma ry juhlistaa omaehtoisen elävän musiikin ja visuaalisen taiteen mehukasta liittoa kaupunginmuseossa järjestettävässä Vadelmagaalassa.

 

Lämminhenkisen gaalaillan orgaaninen kokonaisuus muodostuu monista sävyistä. Esiintyjinä nähdään Ewu, Alinen, Elske, Klava ja the Rattlesnake Shakers. Performansseja esittävät Maija Saksman ja Seppo Renvall sekä Jay Walking. Tapahtuman visuaaleista vastaavat Random Doctors VJ-kollektiivi ja VJ Noadi.

Hienojen esitysten ohessa Vadelmagaalassa jaetaan UGH-palkintoja elävän kulttuurin taustalla vaikuttaville tai muuten ansioituneille UnderGroundHahmoille.

Tapahtuma järjestetään kaupunginmuseon ala-aulassa.

Tiloissa - Omaehtoisia musiikin paikkoja Helsingissä -näyttely on avoinna klo 23 saakka.

 

Tapahtuma on osa Tiloissa - Omaehtoisia musiikin paikkoja Helsingissä -näyttelyn ohjelmaa. Tapahtuman tuottaa Visuaalisen taiteen ja elävän musiikin yhdistys Vadelma ry yhdessä kaupunginmuseon kanssa.

Tapahtuma lähetetään suorana vadelmalive.net kanavalla.

Lisätiedot: www.vadelma.org


Tapahtuma on ilmainen, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittautumisen jälkeen saat lipun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lippu tarkistetaan tapahtumapaikalla. Tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu. Tapahtumassa noudatetaan riittäviä turvavälejä. Suosittelemme maskin käyttöä museon tiloissa kaikille yli 12-vuotiaille.

Haluamme tehdä museokäynnistä sinulle mahdollisimman onnistuneen ja turvallisen. Olemme koostaneet sinulle tietoa toiminnastamme ja yhteisistä ohjeista, joita noudatamme itse ja toivomme myös kaikkien vierailijoidemme noudattavan. Tervetuloa turvallisesti museoon! Tutustu ohjeisiin: Turvallisesti kaupunginmuseoon

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 56 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

25.8.2021 19:00

Päättyy:  

25.8.2021 23:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginmuseo

Aleksanterinkatu 16, Falkmanin piha
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet