Tapahtuman oletuskuva

29.11.2023 08:45

Finnkino Kinopalatsi + STRIIMI

Tilaisuuden hostit

Pasi Raassina / IAB Finland
Toiminnanjohtaja

Pasi on vetänyt IAB Finlandia usean vuoden ajan rennonrautaisella otteella.

Siviilissä kova kalamies.

petri-vatanen.jpeg

Petri Vatanen / Sanoma
Head of eCom & Martech Growth

Kokenut digitaalisen kaupan ja markkinoinnin osaaja
Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediayhtiö, joka toimii markkinoinnin kumppanina kaikenlaisille yrityksille.

Puhujat

sebastian-lindberg.jpeg

Sebastian Lindberg / Schibsted
Head of Ad Operations & Programmatic, Nordic Marketplaces

Olen toiminut erilaisissa tehtävissä digimarkkinoinnin parissa monella puolella pöytää. Vastaan mainonnan prosesseista ja ohjelmallisesta mainonnasta Schibstedin Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan online markkinapaikoilla.

Tori.fi on Suomen suosituin käytetyn tavaran markkinapaikka. Tori on osa Schibsted Nordic Marketplaces organisaatiota jonka muita kuluttajabrändejä ovat Oikotie ja Rakentaja Suomessa, Finn Norjassa, Blocket Ruotsissa sekä DBA ja Bilbasen Tanskassa. Nordic Marketplaces palvelee asiakkaita neljässä markkinapaikka-kategoriassa jotka ovat Recommerce, Mobility, Jobs ja Real Estate.

henri_maunuksela_2023_square.jpeg

Henri Maunuksela / dentsu 
Head of Data

Olen datastrategi ja tiiminvetäjä, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus datasta, analytiikasta ja martechista. Olen erikoistunut datan ja analytiikan hyödyntämiseen markkinoinnissa ja asiakaskokemuksessa. Asiantuntemukseni edistää innovatiivista asiakassitoutumista, maksimoi datalähtöisen markkinoinnin arvon ja tukee päivittäisiä dataan perustuvia päätöksiä. Olen intohimoinen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin yhdistämisestä liiketoiminnan kasvattamiseksi ja uskon vakaasti datan voimaan käyttökelpoisten oivallusten saavuttamiseksi. 

dentsu on Suomen suurin markkinointiviestinnän konserni, jossa 200 markkinoinnin ammattilaista auttaa brändejä kasvamaan ja kehittymään vastuullisesti. Maailmanlaajuisesti dentsu toimii 143 markkinalla 66 000 ihmisen voimin. Tarjoamme alan parhaita palveluita monipuolisesti koko markkinointiviestinnän alalta, mainonnasta ja mediaratkaisuista aina digipalveluihin, verkkokauppaan ja luovaan suunnitteluun.

mirva-sandstrom-13.jpg

 Mirva Sandström / Digital Commerce Finland
Supply and Data Manager

Mirva Sandström on uuden yhteiskunnallisen yrityksen Digital Commerce Finlandin digitaalisen kaupan johtaja. Mirvalla on pitkä kokemus verkkokaupan ja digitaalisten palveluiden kehittämisestä niin suomalaisista kuin kansainvälisistäkin yrityksistä.

Digital Commerce Finland Oy on uusi yhteiskunnallinen ja yhteisöllinen yritys, joka auttaa digitaalista kauppaa kasvamaan nopeammin. Sen tavoitteena on rakentaa maailman kilpailukykyisin digitaalisen kaupan yhteisö Suomeen.

 vellu_sanoma tiina_sanoma

Veli-Matti "Vellu" Nurmela / Sanoma
Business Manager, Data 

Vellu auttaa yrityksiä tavoittamaan yleisöjään paremmin ja sitä kautta vaikuttamaan näihin tehokkaammin

Tiina Kosonen / Sanoma
Insight strategi

Tiina Kosonen on dataan pohjautuvien tulkintojen mestari, joka auttaa yrityksiä tunnistamaan ja tuntemaan kohderyhmiään entistä paremmin.

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediayhtiö, joka toimii markkinoinnin kumppanina kaikenlaisille yrityksille.

arto-hasu_nelio-1.png

Arto Hasu / Verkkokauppa
Head of Online Marketing

Arto on viettänyt koko tähänastisen uransa markkinoinnin ja analytiikan haasteita ratkoessa. Viimeiset vuodet ovat kuluneet Verkkokauppa.com:illa markkinoinnin data-kyvykkyyksien ja tiedolla johtamisen kehittämisen parissa.

Verkkokauppa.com on Suomen johtava verkkokauppa, joka tarjoaa laajasti tuotteita kodin teknologiasta vapaa-aikaan sekä yritysten tarpeisiin. Vuodesta 1992 toiminut yritys on maailman vanhimpia verkkokauppoja, yhdistäen verkkokaupan ja myymälänsä monikanavaiseksi asiakaskokemukseksi. Verkkokauppa.comin neljä jättimyymälää sijaitsevat Oulussa, Pirkkalassa, Raisiossa ja Helsingin Jätkäsaaressa. Ylivertaisen asiakaskokemuksen tarjoamiseksi yhtiö toimittaa tuotteet jopa tunnissa kotiovelle vuorokauden ympäri hyödyntäen automatisaatiota ja robotiikkaa. 

 

 

   
Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

29.11.2023 08:45

Päättyy:  

29.11.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Finnkino Kinopalatsi + STRIIMI

Kaisaniemenkatu 2
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä