Vero-opintopäivät 2022

7.11.2022 11:00

Pikku-Finlandia

Pikku-Finlandia sijaitsee Finlandia-talon vieressä, luonnonkauniissa puistossa, Töölönlahden rannalla.
Kulkuyhteydet ovat sujuvat niin lentokentältä, linja-auto- kuin rautatieasemaltakin. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä. Ydinkeskusta on kävelyetäisyydellä, ja talon läheisyydessä on useita paikoitushalleja henkilöautolla saapuvien käyttöön.


Saapumisohjeet ja pysäköinti

Pikku-Finlandian katuosoite on Karamzininranta 4, 00100 Helsinki.
Raitiovaunujen 4 ja 10 pysäkit ovat Mannerheimintiellä; Hesperian puiston pysäkki ja Kansallismuseon pysäkki. Kulku Pikku-Finlandiaan Hesperianpuiston pysäkiltä Hesperian puiston läpi (Eteläisen Hesperiankadun kohdalta) ja Kansallismuseon pysäkiltä Töölönlahdenkadun kautta (Musiikkitalon ja Hakasalmen huvilan välistä). Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella.


Finlandia-talon pysäköintijärjestelyt

Finlandia-talon vieressä pysäköintihalli, Aimo Park, josta on hissiyhteydet Karamzininranta 2 ja Finlandiatalon hissiaula (lähinnä Pikku-Finlandiaa).

Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Aimo Park.

Pysäköinnin voi maksaa myös luottokortilla ilman lippua seuraavasti; syötä luottokortti sisäänajettaessa puomin lukijalaitteeseen. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Kuitin saa painamalla kuittipainiketta. Lisätietoja puh. 020 781 2400.

Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Aimo Parkin pysäköintihallissa. Aimo Park tarjoaa liikuntarajoitteisille 2
tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lipun saa Finlandia-talon Palvelupisteestä Pikku-Finlandiasta. Lisätietoja
Aimo Park »
https://www.finlandiatalo.fi/fi/kavijoille/sijainti

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   7.11.2022 11:00
Päättyy:   8.11.2022 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pikku-Finlandia

Karamzininranta 4
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Verotarkastajat SVT ry

0408368176

riitta.lautamaki@svtry.fi