Tapahtuman oletuskuva

Paluu perusteisiin osa VI – Konkurssipesät

4.5.2023 09:30

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Paluu perusteisiin osa VI – Konkurssipesät

Ohjelma 4.5. klo 9.30–11.30, myös etänä

Konkurssioikeus on oikeudenala, josta harvalla juristilla on käytännön tietoa. Konkurssipesät- osassa annetaan yleiskuvaus konkurssimenettelyn eri vaiheista ja pesänhoitajan tehtävästä. Tässä osassa käsitellään konkurssimenettelyä käytännönläheisesti vaiheittain pesänhoitajan tehtävien ja konkurssiasiamiehen valvontatyössä havaitsemien ongelmatilanteiden näkökulmasta. Tarkastelemme raukeavia, jatkuvia ja julkisselvitykseen siirtyneitä konkurssimenettelyjä niihin sisältyvien toimenpiteiden, päämäärien ja erityispiirteiden kautta. Tule tutustumaan ajankohtaisen konkurssioikeuden soveltamiseen käytännössä!

Kouluttajat: asianajaja Ainomarja Salmela, Asianajotoimisto Muukkonen & Mäkelä Oy ja konkurssiylitarkastaja Taneli Kontiainen, Konkurssiasiamiehen toimisto.

Paluu perusteisiin -koulutussarja I–VI pureutuu asianajajan työn perustavanlaatuisiin teemoihin sekä oikeudenaloihin tiiviisti ja innostavasti. Tällä sarjalla päivität, kertaat ja laajennat osaamistasi ja ymmärrystäsi samalla, kun koet Asianajajaliiton uudet modernit koulutustilat ja verkostoidut kollegoiden kanssa Helsingin ytimessä. Samalla kerrytät kouluttautumisvelvoitettasi ytimekkäillä ja kiinnostavilla sisällöillä vaivattomasti. Voit osallistua yksittäiseen tai useampaan koulutussarjan osaan ja voit osallistua koulutuksiin tarvittaessa myös etänä.

Lue lisää koko koulutussarjasta


Jos olet ilmoittautunut osallistujaksi Asianajajan paluu perusteisiin koko koulutussarjaan ei erillistä ilmoittautumista yksittäiseen koulutukseen tarvitse tehdä.


Hinta:

200 euroa koulutuspaikalla osallistuvalle (sisältää kahvit) ja 180 euroa etäosallistujalle.

Koulutuksen hintaan kuuluu opetus, materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut kurssipaikalla osallistuttaessa. Huomaathan, että koulutuksemme ovat vain jäsenillemme sekä asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle.

Kouluttautumisvelvoite

2 tuntia 

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Ilmoittautuminen

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto alta lähiosallistumiseen viimeistään 2.5. ja etäosallistumiseen 3.5. Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti. 

Peruutusehdoista voit lukea ylhäältä välilehdeltä peruutusehdot ja muutokset.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:   4.5.2023 09:30
Päättyy:   4.5.2023 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Mikonkatu 25
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09 6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki