Tapahtuman oletuskuva

Paluu perusteisiin osa I – Asianajajan rooli sovittelussa

31.1.2023 09:30

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Paluu perusteisiin osa I – Asianajajan rooli sovittelussa

31.1. klo 9.30–11.30, myös etänä

Taitava asianajaja ei pelkästään riitele, vaan myös aktiivisesti ratkaisee riitoja. Sovittelu tarjoaa ylivertaisen tavan riitojen ratkaisemiseen nopeasti, kustannustehokkaasti ja luottamuksellisesti osapuolten väliset suhteet säilyttäen. Sovittelu on riidanratkaisukeino, jonka tulisi löytyä jokaisen asianajajan työkalupakista. Sovittelun osassa käydään läpi sovittelun perusteita sekä keskustellaan sovitteluun liittyvistä kysymyksistä kokeneiden asianajajien johdolla.

Kouluttajina toimivat asianajajat Lasse Tirronen, Asianajotoimisto Tirronen Oy ja Helena Kalmanlehto, Mäkitalo Asianajotoimisto Oy.

Paluu perusteisiin -koulutussarja I–VI pureutuu asianajajan työn perustavanlaatuisiin teemoihin sekä oikeudenaloihin tiiviisti ja innostavasti. Tällä sarjalla päivität, kertaat ja laajennat osaamistasi ja ymmärrystäsi samalla, kun koet Asianajajaliiton uudet modernit koulutustilat ja verkostoidut kollegoiden kanssa Helsingin ytimessä. Samalla kerrytät kouluttautumisvelvoitettasi ytimekkäillä ja kiinnostavilla sisällöillä vaivattomasti. Voit osallistua yksittäiseen tai kaikkiin 6 koulutussarjan osaan. Ostaessasi useamman säästät enemmän. Voit osallistua koulutuksiin tarvittaessa myös etänä.

Lue lisää koko koulutussarjasta

Jos olet ilmoittautunut osallistujaksi Asianajajan paluu perusteisiin koko koulutussarjaan ei erillistä ilmoittautumista yksittäiseen koulutukseen tarvitse tehdä.


Hinta:

200 euroa koulutuspaikalla osallistuvalle (sisältää kahvit) ja 180 euroa etäosallistujalle.

Koulutuksen hintaan kuuluu opetus, materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut kurssipaikalla osallistuttaessa. Huomaathan, että koulutuksemme ovat vain jäsenillemme ja asianajotoimistojen henkilökunnalle.

Kouluttautumisvelvoite

2 tuntia 

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Ilmoittautuminen

Koulutuspaikalla osallistuvalle viimeistään 27.1. ja etänä osallistuvalle viimeistään 30.1. Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto alta. Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti. 

Peruutusehdoista voit lukea ylhäältä välilehdeltä peruutusehdot ja muutokset.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

31.1.2023 09:30

Päättyy:  

31.1.2023 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Mikonkatu 25
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09 6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki