Tapahtuman oletuskuva

Vastuullisuus – Yritysvastuun keskeisimmät juridiset kysymykset

7.9.2023 09:30

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Vastuullisuus – Yritysvastuun keskeisimmät juridiset kysymykset

7.9. klo 9.30–12.00, myös etänä

Mitä yritysvastuusta tulisi yleisesti ymmärtää ja mitkä ovat vastuullisuuteen liittyvät keskeisimmät juridiset kysymykset ja säädöshankkeet?

Vastuullisuudesta on tullut yrityksille strateginen kysymys. Samaan aikaan vastuullisuuden oikeudellisesti sitova sääntely lisääntyy, ja muuttuva maailmantilanne vaikuttaa yrityksiin monin tavoin muutenkin.

Tule kehittämään valmiuksiasi uudenlaisessa toimintaympäristössä, jossa kestävä kehitys määrittää valintoja. Tämän koulutuksen jälkeen ymmärrät vastuullisuutta asiakasyritysten näkökulmasta entistä konkreettisemmin ja saat näkökulmia siihen, miten vastuullisuus voi olla osa asianajotoimintaa ja -palveluita. Saat oivalluksia siihen, miten voit olla asiakkaittesi apuna ja suhtautua siihen omassa toiminnassasi laajemminkin.

Kouluttajana toimii Hanna-Mari Manninen, Partner, Head of Corporate Advisory, Compliance & Sustainability, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy.

Ohjelma

9.30
Yritysvastuun kehitys, trendit ja normiperusta

10.15
Ajankohtaiset vastuullisuuskysymykset ja -sääntely yritysten näkökulmasta. Muun muassa kestävyysraportointidirektiivi (CSRD), yritysvastuudirektiivi (CSDDD), merkitys asianajotoimistojen asiakasyrityksille ja johdon vastuukysymykset

11.00
Tauko 

11.15
Asianajajat ja vastuullisuus

12.00
Tilaisuus päättyy  

 

Hinta

300 euroa kurssipaikalla osallistuvalle (sisältää kahvit) ja 270 euroa etäosallistujalle.

Tutustu nyt loppuvuoden koulutuskortteihin, joilla saat Asianajaja-akatemian koulutukset edullisemmin: Superkortti 990 e, webinaarikortti 690 e ja verkkokortti 490 e.

Lue lisää kausikorteista ja kouluttaudu rajattomasti koko syksy!

Kurssin hintaan kuuluu opetus, materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut kurssipaikalla osallistuttaessa. Huomaathan, että koulutuksemme ovat vain jäsenillemme ja asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle.

Kouluttautumisvelvoite

2 tuntia 15 minuuttia (koulutukseen sisältyy 15 minuutin tauko)

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Ilmoittautuminen

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto alta viimeistään 6.9.2023. Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti. 

Huomaathan, että koulutukseen ilmoittautuneet saavat koulutuksen jälkiviestissä koulutuksen raakatallenteen, jota voi katsoa noin viikon verran koulutuksen jälkeen. Mikäli sinulle tulee kiireellinen este, voit katsoa tallenteen sinulle sopivana ajankohtana.

Peruutusehdoista voit lukea ylhäältä välilehdeltä peruutusehdot ja muutokset.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

7.9.2023 09:30

Päättyy:  

7.9.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Mikonkatu 25
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09 6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, Helsinki