Tapahtuman oletuskuva

Paluu perusteisiin osa IV – Kuolinpesän selvitys ja perinnönjako

19.4.2023 09:30

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Paluu perusteisiin osa IV – Kuolinpesän selvitys ja perinnönjako

19.4. klo 9.30–11.30, myös etänä

Kuolinpesän selvitys ja perinnönjako koskettavat jossain elämän vaiheessa jollain tavalla useimpia meistä, joko työn puolesta tai yksityishenkilönä. Pesänselvittäjää tarvitaan, kun kuolinpesässä on selvitettävää, sekä ratkaisemaan pesänselvitykseen kuuluvia kuolinpesän oikeudenomistajien väitteitä ja vaatimuksia. Pesänjakajaa tarvitaan ratkaisemaan perinnönjakoon kuuluvat väitteet ja vaatimukset, sekä tekemään perinnönjakopäätös, usein myös ositus. Tässä osassa käsitellään pesänselvittämiseen ja -jakamiseen liittyviä keskeisimpiä perusteita ja huomioitavia asioita käytännönläheisesti.

Kouluttajat: asianajaja Tapani Norros, Asianajotoimisto Norros Oy ja asianajaja Tanja Heiskanen, Asianajotoimisto Sandström & Koulu Oy

Paluu perusteisiin -koulutussarja I–VI pureutuu asianajajan työn perustavanlaatuisiin teemoihin sekä oikeudenaloihin tiiviisti ja innostavasti. Tällä sarjalla päivität, kertaat ja laajennat osaamistasi ja ymmärrystäsi samalla, kun koet Asianajajaliiton uudet modernit koulutustilat ja verkostoidut kollegoiden kanssa Helsingin ytimessä. Samalla kerrytät kouluttautumisvelvoitettasi ytimekkäillä ja kiinnostavilla sisällöillä vaivattomasti. Voit osallistua yksittäiseen tai useampaan koulutussarjan osaan ja voit osallistua koulutuksiin tarvittaessa myös etänä.

Lue lisää koko koulutussarjasta

Jos olet ilmoittautunut osallistujaksi Asianajajan paluu perusteisiin koko koulutussarjaan ei erillistä ilmoittautumista yksittäiseen koulutukseen tarvitse tehdä.


Hinta:

200 euroa koulutuspaikalla osallistuvalle (sisältää kahvit) ja 180 euroa etäosallistujalle.

Koulutuksen hintaan kuuluu opetus, materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut kurssipaikalla osallistuttaessa. Huomaathan, että koulutuksemme ovat vain jäsenillemme sekä asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle.

Kouluttautumisvelvoite

2 tuntia 

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Ilmoittautuminen

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto alta viimeistään 17.4. Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti. 

Peruutusehdoista voit lukea ylhäältä välilehdeltä peruutusehdot ja muutokset.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

19.4.2023 09:30

Päättyy:  

19.4.2023 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Mikonkatu 25
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09 6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki