Näin onnistut asiantuntijana webinaareissa!

4.5.2021 13:00

Webinaaritallenne

WEBINAARITALLENNE

Tämä webinaari on täydellinen heille, jotka järjestävät ja osallistuvat webinaareihin. Oli linjoilla sitten kaksi tai kaksisataa henkeä, on tilanteeseen aina valmistauduttava.

Kuvan ja ruudun välityksellä asiantuntijaviestintään ja vakuuttavuuteen liittyvät monet asiat. Miten saada oma viesti läpi osallistujille? Miten pitää kuuntelijat kiinnostuneina oman puheenvuoron ajan?

Aiheina valmistautuminen, äänenkäyttö, pukeutuminen, sekä muulla tavoin oman asiantuntijuuden vahvistaminen. Saat vinkkejä mitä ottaa huomioon presentaation tekemisessä, jos sellaista aiot puheenvuorosi tukena käyttää.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttajamme Annika Kartano on tradenomi, Studio Empiren toimitusjohtaja, tuottaja ja podcastaaja ja on ollut yrittäjä 16-vuotiaasta asti. Hän työskentelee päivittäin myös yhteisöllisen yrittäjyyden ja markkinoinnin parissa. Hänellä on kokemusta eri kokoisten online-tapahtumien ja webinaarien toteuttamisesta ja järjestää viikoittain webinaareja ja äänittää podcasteja.

Suurin tapahtuma, jota hän on ollut toteuttamassa ja juontamassa on ollut 24 tuntia kestänyt hyväntekeväisyys live stream. Tapahtumassa oli vuorokauden aikana yli 20 vierasta.

Studio Empire on vuokrastudio kuvaamiseen ja äänittämiseen Tampereella yritysyhteisö Crazy Townilla. Yritys vuokraa tilaa ja laitteita, mutta myös ammattilaisia toteuttamaan erilaisia podcast tuotantoja, etäkeikkoja, luentoja, verkkokursseja ja webinaareja.
Tutustu lisää: vuokrattavastudio.com

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Tallenne on katsottavissa kesäkuun 2021 loppuun asti.

Katso myös
Webinaaritallenne - Webinaarialustojen ja -tekniikan ABC
Webinaaritallenne - Näin onnistut webinaarin järjestäjänä!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

4.5.2021 13:00

Päättyy:  

30.6.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi