Tapahtuman oletuskuva

Hyvää Pataa 2023

6.6.2023 09:00

Savon ammattiopisto

Lisäämme tänne tietoa puhujista.

 

eeva-mertanen.jpg

Eeva Mertanen
toimitusjohtaja
Ravintolamestarit Oy

Eeva on kuopiolaisen Ravintolamestarit Oy:n toimitusjohtaja, Savon Nainen ja alueen lähettiläs. Eeva on intohimoinen avoimen työkulttuurin puolesta puhuja ja ihmisten sekä tiimien kehittäjä. Hän ajattelee, että hyvinvoiva henkilöstö on yhtiön tärkein voimavara ja avain menestykseen.

auli-vaananen.jpg

Auli Väänänen
erityisasiantuntija
maa- ja metsätalousministeriö

Auli Väänänen toimii julkisten elintarvike- ja ruokapalveluhankintojen erityisasiantuntija maa- ja metsätalousministeriön ruokaosastolla tavoitteenaan ruokapalveluiden ja hankintojen vaikuttavuuden sekä vastuullisuuden lisääminen. Auli on työssään perehtynyt laajasti elintarvikehankintoihin ja ruokapalveluiden järjestämiseen Suomessa, ja hän on yksi Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaoppaan kirjoittajista. Auli on työskennellyt aikaisemmin ruokapalvelussa mm. suunnittelu-, kehittämis- ja elintarvikehankinnan tehtävissä.

jyrki-normaka.jpg

Jyrki Normaja
johtaja, vastuullisuus
Saarioinen

Jyrki on toiminutt eri päällikkö- ja johtotason tehtävissä elintarviketeollisuudessa, mm. kalanjalostusteollisuudessa, kananmunapakkaamossa ja leipomoteollisuudessa v. 1996 lähtien. Vastuullisuusasiat ovat liittyneet hänen toimenkuviinsa vuodesta 2015 lähtien. Vahva luontoharrastuspohja (etenkin linnut) auttaa suuresti ymmärtämään ympäristössä tapahtuvia muutoksia.

ismo-apel.jpg

Ismo Apell – lupsakka luennoitsija

Suomalainen näyttelijäohjaaja ja yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten mm. tv-sarjoista Puhtaat Valkeat Lakanat, Karjalan Kunnailla, sekä Keihäsmatkat. Apell toimii kahden yrityksen ja kahden kesäteatterin toimitusjohtajana sekä järjestää Tuotantotalo Turpatallin kautta luentoja ja koulutuksia mm. kehonkielestä ja yrittäjyydestä. Apellin kehonkieli-, vuorovaikutus- ja asiakaskohtaamiskoulutukset ovat saavuttaneet 16 vuoden aikana yli 130 000 kuulijaa, mikä lienee tällä hetkellä tämän alan Suomen ennätys.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   6.6.2023 09:00
Päättyy:   7.6.2023 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Savon ammattiopisto

Hehkukatu 1
70210 Kuopio

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Pirve Harakka, tapahtumapäällikkö

pirve.harakka@amke.fi

+358 44 9747 547