Tapahtuman oletuskuva

Menesty oikeudenkäynnissä osa IV – Pidä pää(miehe)si

11.10.2023 09:30

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Menesty oikeudenkäynnissä osa IV – Pidä pää(miehe)si

11.10. klo 9.30–12.45, myös etänä

Miten olla vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa siten, että hän haluaa pitää sinut asianajajanasi? Miten suorittaa pää- ja vastakuulustelu siten, että todistaja haluaa kertoa päämiehesi kannalta edulliset seikat? Miten olla kollegan kanssa siten, että vastakkainasettelusta huolimatta yhteistyö toimii ja prosessaaminen on miellyttävä.

Asianajajan työ on jatkuvaa vuorovaikutusta erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa. Erilaiset tilanteet vaativat erilaisia taitoja. Toisaalta tietyt toimintatavat edistävät hyvää yhteistyötä riippumatta tilanteesta. Tässä koulutuksessa syvennät teoreettista ymmärrystäsi dialogista ja saat konkreettisia välineitä erilaisiin käytännön tilanteisiin.

Kouluttajina toimivat Essi Ikonen, tutkija, opettaja ja kouluttaja (eritysalueena dialogi), Helsingin yliopisto, Aarhusin yliopisto ja asianajaja Janne Nyman, Asianajotoimisto Susiluoto Oy.

 

   Ohjelma

9.30
Yleistä vuorovaikutuksesta ja dialogista

11.00
Tauko

11.15
Erityiset teemat liittyen omaan asiakkaaseen, todistajaan ja kollegaan

12.45
Tilaisuus päättyy

Haluatko kehittää ammatillista tyyliäsi laajemmin ja menestyä oikeussalissa? Lue lisää koko sarjasta.

Hinta

300 euroa kurssipaikalla osallistuvalle (sisältää aamu- ja taukokahvit) ja 270 euroa etäosallistujalle.

Tutustu nyt loppuvuoden koulutuskortteihin, joilla saat Asianajaja-akatemian koulutukset edullisemmin: Superkortti 990 e, webinaarikortti 690 e ja verkkokortti 490 e.

Lue lisää kausikorteista ja kouluttaudu rajattomasti koko syksy!

Kurssin hintaan kuuluu opetus, materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut kurssipaikalla osallistuttaessa. Huomaathan, että koulutuksemme ovat vain jäsenillemme sekä asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle.

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia (ohjelmaan sisältyy 15 minuutin tauko)

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Ilmoittautuminen

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto alta lähiosallistumiseen viimeistään 9.10. ja etäosallistumiseen 10.10.2023. Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti. 

Huomaathan, että koulutukseen ilmoittautuneet saavat koulutuksen jälkiviestissä koulutuksen raakatallenteen, jota voi katsoa noin viikon verran koulutuksen jälkeen. Mikäli sinulle tulee kiireellinen este, voit katsoa tallenteen sinulle sopivana ajankohtana.

Peruutusehdoista voit lukea ylhäältä välilehdeltä peruutusehdot ja muutokset.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

11.10.2023 09:30

Päättyy:  

11.10.2023 12:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Mikonkatu 25
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09 6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, Helsinki