Tapahtuman oletuskuva

Menesty oikeudenkäynnissä osa III – Vakuuttava ja vaikuttava ilmaisu asianajotyössä

28.9.2023 09:30

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Menesty oikeudenkäynnissä osa III – Vakuuttava ja vaikuttava ilmaisu asianajotyössä

Ohjelma 28.9. klo 9.30–12.45

Asianajotyössä kohtaat monenlaisia kollegoita, tuomareita, neuvottelukumppaneita ja päämiehiä. Asianajajan omalla ilmaisulla voi olla yllättävän paljon vaikutusta jutun lopputulokseen. 

Tässä koulutuksessa keskitytään kehomme luontaiseen statusilmaisuun ja sen merkitykseen oikeudenkäynneissä, äänenkäytön taitoon vuorovaikutuksessa sekä esiintymistilanteissa. Lisäksi tutustutaan tiedostettuun ja tiedostamattomaan kehon statusilmaisuun sekä vuorovaikutustilanteisiin oikeussalissa.

Koulutus sopii niin kokeneille oikeudenkäyntiasiamiehille, kuin uusille tulokkaille ja herättelee takuulla katsomaan salia aivan uudenlaisin linssein.

”Statusilmaisussa on kyse siitä, mitä ihminen tekee tai ei tee vuorovaikutustilanteessa. Käytämme valtaa tietyssä asemassa ollessamme, omistaessamme vahvuuksia tai itseluottamuksen keinoin. Statusilmaisu on elein, ilmein, asennoin, äänen- ja tilankäytön tai katseen keinoilla tapahtuvaa ilmaisua. Ilmaisullaan jokainen käyttää valtaa tai antautuu vallankäytön kohteeksi.”

Kouluttajina toimivat Mia Kavasto ja Simo Routarinne.

Mia Kavasto on asianajaja ja teatterikoulun rehtori, teatteri-ilmaisun ohjaaja ja draamapedagogi ja asianajajan hommista omimmillaan oikeudenkäyntiasiamiehenä sekä sovittelijana.

Simo Routarinne on teatteritaiteen maisteri, arvostettu työelämäkouluttaja ja improvisaattori, vuorovaikutusmuotoilija ja näyttelijä sekä statusilmaisun grand old guru.

Huomaathan, että kausikortin lunastaneet voivat osallistua tähän koulutukseen paikan päällä. Käytä kausikorttisi (super- tai webinaarikortti) koodia tässä koulutuksessa lähiosallistumislipulle.

Haluatko kehittää ammatillista tyyliäsi laajemmin ja menestyä oikeussalissa? Lue lisää koko sarjasta ja osallistu vaikka kaikkiin osiin.

 

Hinta

300 euroa (sisältää aamu- ja taukokahvit)

Tutustu nyt loppuvuoden koulutuskortteihin, joilla saat Asianajaja-akatemian koulutukset edullisemmin: Superkortti 990 e, webinaarikortti 690 e ja verkkokortti 490 e.

Lue lisää kausikorteista ja kouluttaudu rajattomasti koko syksy!

Kurssin hintaan kuuluu opetus, mahdolliset materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Huomaathan, että koulutuksemme ovat vain jäsenillemme sekä asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle.

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia (ohjelmaan sisältyy 15 minuutin tauko) 

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Ilmoittautuminen

Täytä ilmoittautuminen alta viimeistään 26.9.2023. Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti. 

Peruutusehdoista voit lukea ylhäältä välilehdeltä peruutusehdot ja muutokset.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

28.9.2023 09:30

Päättyy:  

28.9.2023 12:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen Asianajajaliitto, koulutustila

Mikonkatu 25
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09 6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, Helsinki